Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 76
Много хора, слаби по природа, са напълно глупави от факта, че не знаят как да бъдат себе си и не могат да се отделят от общия хор, пеейки с чужд глас.
Дмитрий Иванович Писарев
Демокрацията означава, че хората могат да кажат това, което искат. Всички хора.
Долтън Тръмбо
Има цяло поколение млади хора, които са изправени пред така нареченото "възстановяване без работа". Необходимостта е майката на изобретението. Те са навсякъде по света и създават нови компании.
Дон Тапскот
Общото твърдение, че корпорациите са хора, затъмнява сложните въпроси, които се играят в променящия се бизнес свят. Корпорациите са институции. Хората са хора.
Дон Тапскот
Въпреки това, когато сме в депресия, напомнянето за страданията на други хора служи само за увеличаване на нашата омраза към себе си.
Дороти Роу
Няма да имате мир, докато не откриете как да простите на себе си, да простите на други хора и да им позволите да простят на вас.
Дороти Роу
Помнете, че Майката Земя знае кои са тези хора, които ще станат едно сърце. Наистина по-добрият начин да се каже, че е един лотос. Това място в сърцето винаги е било наричано лотос. И когато намерите пътя си там, Майката Земя ще се погрижи изцяло за вас и ще ви защити и ще ви осигури всичко. Въпреки че всичко навън изглежда безумно, това ще бъде чудо.
Друнвало Мелхизедек
Светлината в сърцето има интересно явление. Когато погледнете този свят от тук, сега, светлината има сенки, защото светлината идва от източник. Но същата светлина в сърцето, която прекарах толкова много време в гледане, както и другите хора, няма сянка, защото сякаш светлината идва отвсякъде.
Друнвало Мелхизедек
Инвестирайте в хора, които ще се грижат за вас, когато остареете.
Дъглас Рушкоф
Уеб сайтовете имат дизайн който е предназначен да попречи на младите хора да използват клавиатурата, с изключение на въвеждането на информация за кредитната карта на техните родители.
Дъглас Рушкоф
Маркетолозите харчат милиони за разработване на стратегии за идентифициране на пристрастията на децата и след това се възползват от техните уязвимости. Младите хора се заблуждават за известно време, но след това разработват защитни механизми, като разбиращи се от медиите нагласи или иронични нагласи. След това маркетолозите изследват тези защити, разработват нови мерки за противодействие и продължават.
Дъглас Рушкоф
Много хора вярват, че животът ни свършва не когато умрем, а когато умре и последният човек, който ни е познавал. Да, паметта е част от нея, но мисля, че е много повече от паметта.
Дъглас Хофстатър
Вие харчите милиони и милиони долари от пари на други хора, когато правите филм. Трябва поне да подходите по такъв начин, че да видите как можете да върнете тези пари обратно за хората, които инвестират.
Дънкан Джоунс
Колко добре биха могли да живеят всички хора на света, ако искаха само, ако разбираха само!
Александър Фадеев
Гибелта на такива хора, които "обмислят" всичко и следователно вече са абсолютно неспособни да "чуят" нещо друго, дори да се съгласят с техните възгледи.
Александър Шмеман
Болестта на съвременните (и не само съвременните) хора е мания.
Александър Шмеман
Вие не трябва да говорите лошо за другите хора. Когато хората говорят гадости, независимо от външният вид, техните лица стават уродливи.
Едуард Айнщайн
Малки групи хора могат и да накарат останалите да мислят какво им харесва по дадена тема. Но обикновено има привърженици и противници на всяка пропаганда, и двете страни еднакво желаят да убедят мнозинството.
Едуард Бернайс
Всеки лидер може да получи повече страст, изобретателност и енергия от своите хора и всеки служител иска да се чувства свързан с голяма кауза. Когато това работи, наистина е невероятно да се види.
Ейдриън Гостик
Лошите хора, които правят лоши неща, не са интересни. Интересното ми е, че добрите хора правят лоши неща.
Ейми Блум
Да наблюдаваш страхотни хора които правят това което обичат, е добър начин да започвате да научавате какво искате да правите самите вие.
Ейми Полър
Искам да съм заобиколена от хора които правят неща. Аз не искам вече да съм заобиколена от хора които съдят или говорят какво трябва да правят хората. Искам да съм около хора които мечтаят и се подкрепят да правят неща.
Ейми Полър
Предишна
1
...
75
76
(Текуща)
77
...
100
Следваща