Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 75
В началото правех истории за хора, които може би бяха просто ексцентрични. Омар беше естествен напредък от това.
Джон Ронсън
Понякога съм мислил, че най-здравите хора, хората, които са просто много уравновесени, много щастливи, вероятно имат по-ниски постижения от другите хора. Моят вид ирационалност е страх или безпокойство.
Джон Ронсън
Смеещият се начин, по който правим повредени хора наши играчки, е толкова дехуманизиращ.
Джон Ронсън
По дяволите истински живи хора, пречещи на мирните идеали.
Джон Скалзи
Част от това, което ни прави хора, е това, което означаваме за другите хора и това, което хората означават за нас.
Джон Скалзи
Мирът може да бъде прикритие, чрез което злите хора могат да извършват дяволски грешки.
Джон Фостър Дълес
Основата на мира и стабилността във всяко общество трябва да бъде най-пълното зачитане на човешките права на всички негови хора.
Джон Хюм
Дефицит на мъдрост - по-малко старейшини и още по-малко хора, които ги слушат.
Джонас Солк
Важното е, че хората много лъжат. Понякога по навик. Не много хора са добри да кажат истината.
Джонатан Мабъри
В началото на процеса идеята е само мисъл - много крехка и изключителна. Когато се създаде първото физическо проявление, всичко се променя. Вече не е изключително, сега включва много хора.
Джони Айв
Това, на което тийнейджърите са готови да се смеят, е нещастието на други хора.
Джордан Пийл
Мисля, че по-голямата част от полицията са наистина добри хора и наистина са добри в работата си, но това не променя факта, че при всяко взаимодействие, което имам с тях, се разглеждам като потенциална заплаха.
Джордан Пийл
Всички тези приказки за хора, седнали и съчиняващи симфонии, сякаш пишат писмо, са много преувеличени; поне не е така в моята работа.
Джордж Гершуин
Няма значение колко лошо рисувате, стига да не рисувате зле като другите хора.
Джордж Мур
Перо - не особено тежко оръжие, но с негова помощ човек може да убие себе си много по-леко, от колкото останалите хора.
Джордж Прентис
Системата се управлява от малцина с малцина като основни бенефициенти. Повечето хора по света нямат право на глас в тези системи и или не им се помага, или се влияят неблагоприятно от тях.
Джордж Ритзър
Четенето е форма на молитва, ръководена медитация, която за кратко ни кара да вярваме, че сме някой друг, нарушавайки заблудата, че сме постоянни и в центъра на Вселената. Изведнъж (спасени сме!) Други хора отново са истински и ние ги обичаме.
Джордж Сондърс
Ще изгорите в едно много специално ниво на ада. Ниво, което те запазват за насилници над деца и хора, които говорят в театъра.
Джос Уедън
Малко хора изглежда осъзнават, че възкресението на Исус е крайъгълният камък на мирогледа, който предоставя перспективата на целия живот.
Джош Макдауел
Театъра е моята истинска страст! Може би, това е английска традиция, но винаги ми е било интересно да изляза на сцената, отколкото да се появя на екрана. На мен ми е нужно да виждам живи хора, да слушам тяхната реакция, смях.
Джуди Денч
Някои хора не могат да се свържат със собствените си емоции.
Джулиет Люис
Белите хора бяха толкова дебели и многобройни и безцелни като скакалци, движещи се винаги в бързаме, но никога не изглеждаха да стигнат до мястото, за което отиват.
Ди Браун
Предишна
1
...
74
75
(Текуща)
76
...
100
Следваща