Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 74
Той се оказа обитаващ огромното, празно плато, където живеят повечето хора, между скуката и удовлетворението.
Джес Уолтър
Животът на някои хора сякаш протича в разказ; моят имаше много спирания и стартове. Това прави травмата. Прекъсва сюжета. Не можете да го обработите, защото не се вписва в това, което е било преди или какво идва след това.
Джесика Стърн
Животът е твърде кратък, за да се мотаем с хора, които не са находчиви.
Джеф Безос
Нещото, което ме мотивира, е много често срещана форма на мотивация. И това е, ако други хора разчитат на мен, е толкова лесно да се мотивираш.
Джеф Безос
Препятствията не могат да ви спрат. Проблемите не могат да ви спрат. Най-вече другите хора не могат да ви спрат. Само ти можеш да се спреш.
Джефри Гитомър
Великите хора имат великии ценности и велика етика.
Джефри Гитомър
Повечето хора няма да свършат тежката работа, необходима за улесняване на успеха. Не бъдете като повечето хора.
Джефри Гитомър
Коментарите са доказателство, че повечето хора не четат статиите.
Джефри Зелдман
Обичам да слушам хора, които говорят за тяхната любов и това винаги ми дава голяма енергия.
Джи-Драгън
Децата трябва да видят, че се предполага, че са добронамерени, естествено социални хора, които се опитват да постъпят правилно и които искат надеждни реакции от по-възрастните, които да ги ръководят.
Джийн Лидлоф
Настоящият блиц за наркотиците - мисля, че много прилича на това как се отнасяхме с луди хора преди 100 години - хвърлете ги в клетката - сякаш това е целият отговор. И това не е целият отговор.
Джийн Родънбери
Познавам много тъжни хора, които не са комици.
Джийн Уайлдър
Година следваше мъчителна година за мен и през цялото това време четох - предполагам, че малцина са чели така. Започнах, както правят повечето млади хора, като чета книгите, които ми харесаха. Но открих, че това стеснява удоволствието ми...
Джийн Улф
Хората обикновено са склонни да вярват, че познават другите хора. Родителите вярват, че познават децата си. Съпруги - че познават съпрузите си.
Джилиан Флин
Ненавиждам нерешителни хора. Макар, че не съм уверен...
Джими Кар
Университетът е мястото, където се преподава преследването на истината, обясняват се правилата за научаване как да се преследва и студентите започват да разбират как да оценят сериозността на истината. Това са невероятно важни уроци и само академичната свобода на учителите може да ги защити, защото винаги ще има хора, които не са съгласни или не одобряват идеите, които се опитват да предадат.
Джоан Уалах Скот
Не гледам на себе си като на герой, а на себе си като на друг човек, който е на пътя. Имам светлина пред себе си, която свети и имам други хора пред себе си с тяхната светлина, която свети за мен, имам хора зад себе си с тяхната светлина, която свети за мен.
Джон Асараф
Обичам много. Просто обичам и обичам и обичам. Много хора около мен наистина виждат любов в мен и любов в себе си.
Джон Асараф
Снимам филми, които не трябва да угаждат на всички; въобще на много хора моите филми причиняват болка. Считам, че съм постигнал своето, ако съм накарал зрителите да почувстват нещо.
Джон Касаветис
Този свят е пълен със счупени неща: разбити сърца, нарушени обещания, разбити хора.
Джон Конъли
Хората наистина се интересуват от това, което другите хора казват за тях.
Джон Мейър
От всички хора, които участват в противоречия, ние, които се наричаме калвинисти, сме най-изрично обвързани от нашите собствени принципи с упражняването на нежност и умереност.
Джон Нютън
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
100
Следваща