Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 73
Това не е класова война, това е война между поколенията. Тази администрация и стари заможни хора обявиха война на младите хора. Това е истинската война, която се води тук. И това е войната, за която трябва да говорим.
Джеймс Карвил
Мисля, че младите хора трябва да търсят опита, който ще ги извади от центъра.
Джеймс Мичънър
Той обичаше да чете с тишината и златистия цвят на уискито като негови спътници. Харесваше храна, хора, разговори, но четенето беше неизчерпаемо удоволствие. Каквито бяха радостите от музиката за другите, думите на страница бяха за него.
Джеймс Солтър
Можете да пишете за други хора и техните идеи и живот, без да сте го живели, но дори вашето възприятие за това ще бъде оцветено от това, което знаете и какво преживявате. И това е неоспоримо.
Джеймс Солтър
Сега съвременните икономики имат много ефективен механизъм за решаване дали заплатите наистина са твърде високи: това се нарича свободен пазар. Така се определят заплатите на повечето хора, в края на краищата, включително тези на бейзболистите от главната лига и европейските футболисти.
Джеймс Суровецки
Наследството на родовия капитализъм е, че много хора виждат реформата като евфемизъм за корупция и саморазправа.
Джеймс Суровецки
С усъвършенстването на технологиите аватарите на екрана приличат все повече на реални хора. Когато обаче започнат да изглеждат твърде реални, ние се отдръпваме. Тези почти хора не са съвсем наред; изглеждат зловещи, като зомбита.
Джеймс Суровецки
При подходящи обстоятелства групите са забележително умни - по-умни дори понякога от най-умните хора в тях.
Джеймс Суровецки
По отношение на производителността - т.е. колко работник произвежда за един час - има малка разлика между САЩ, Франция и Германия. Но тъй като в Америка работят повече хора и тъй като работят толкова повече часове, американците създават повече благосъстояние.
Джеймс Суровецки
За да успеете в науката, трябва да избягвате тъпите хора.
Джеймс Д. Уотсън
Искаш интересни хора? Бъди интересен.
Джеймс Франко
Понякога наистина искам да вярвам в Бог. Наистина се възхищавам в много отношения на хора, които имат вяра. Мисля, че трябва да е красиво нещо, в което да вярваш.
Джеймс Фрей
Твърде много хора анализират миналото си, детството си, спомените си, родителите си и осъзнават, че това не прави нищо - или че не прави достатъчно.
Джеймс Хилман
Ние сме движени от резултатите от Големия взрив, преди милиарди години, който в крайна сметка създаде живот, който в крайна сметка създаде хора и т.н. Но аз? Аз съм инцидент - резултат - и следователно жертва.
Джеймс Хилман
Страхът е огромно нещо за възрастните хора.
Джеймс Хилман
Хора считащи, че парите са способни да направят всичко, са способни да направят всичко за пари.
Джейсън Стейтъм
Някои хора са предопределени да бъдат дълбокомислещи. Аз не съм от тях.
Джен Ланкастър
Красивите хора не се нуждаят от палта. Те имат своите аури, за да ги стоплят.
Дженифър Донъли
Наслаждавам се повече от всичко на това, че пътешествам на различни места и се срещам с различни хора. За мен това е важно. Това е нов опит, нови знания за живота и аз съм благодарен, че работата ми позволява нещо толкова интересно.
Дженсън Екълс
Другите хора не трябва да се променят, за да изпитаме спокойствие.
Джералд Джамполски
Ще има много малко да не харесваме другите хора, ако откажем да им представим всички наши собствени преценки и дребни оплаквания.
Джералд Джамполски
11 септември 2001 г. разкри героизъм сред обикновените хора, които може би са преминали през живота си, никога не са призовавани да демонстрират степента на своята смелост.
Джералдин Брукс
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща