Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 72
И жалко - хората, които ви вдъхновяват, всъщност са много мощни хора. Да накараш някой друг да се грижи за теб, да те съжалява - това отнема много сила, умни, манипулации. Много мощни хора.
Деб Калети
Винаги съм смятал, че да казваш истината на други хора е трудно, но може би това е щракване в сравнение с това да кажеш истината на себе си. Понякога просто отказвахме да знаем какво знаем.
Деб Калети
Често като интервюиращ, особено когато говорите с добре видими хора, известни личности и е известно, че са се случвали негативни неща, те не искат да говорят за това или трябва наистина да се справите. Трябва внимателно да изградите разговора, така че те да се чувстват достатъчно отворени, за да обсъдят с вас някои от тези неща.
Дейв Ицкоф
Промяната е болезнена. Малко хора имат смелостта да търсят промяна. Повечето хора няма да се променят, докато болката от това къде са надвишава болката от промяната.
Дейв Рамзи
Самоубийството е най-тъпият възможен начин за отмъщение. Защо така? Защото хората, на които искате да отвърнете, са същите хора, които дори няма да ви запомнят седмица след като ви няма, докато хората, които искате да спестите най-много - хората, които ви обичат, са тези, ще трябва да живеят с болката от самоубийството ви до края на живота си.
Дейвид Либерман
Когато детето гледа телевизия, то не участва в игра, не общува с други хора и най-важното е, че не получава обратна връзка относно действията или последиците от поведението си.
Дейвид Пърлмътър
Живеем на малък остров с известни неща. Нашето неограничено чудо на мистерията, която ни заобикаля, е това, което ни прави хора. В научната фантастика можем да се доближим до тази мистерия не с малки ежедневни символи, а с по-големи от пространството и времето.
Деймън Найт
В повечето хора, които ви съдят, има повече проблеми, отколкото във вас самите.
Деми Ловато
Времето ни е толкова специализирано, че имаме хора, които знаят повече и повече или по-малко и по-малко.
Алвар Аалто
Освен това повечето хора четат художествената литература като бягство - и аз се чудя дали книгите ми не са твърде обосновани в действителност, за да достигнат до възможно най-широката аудитория.
Алекс Беренсън
Анимистите не са толкова хора с религия, колкото хора с фундаментално религиозен начин на гледане на нещата.
Дениъл Куин
Търсете правилните хора, а не по-добрите хора.
Джак Ма
Моят съвет към 25 годишните хора е да направите достатъчно грешки. Не се вълнувайте. Вие ще падате и ставате, падате и ставате. Наслаждавайте се от това, наслаждавайте се на своята младост и живот.
Джак Ма
Много хора в медиите и някои обикновени хора наистина не търсят истината. Те търсят нещо по-лошо от това. Пари, да. Мисля, че медиите са нещо, при което истината не печели, защото не е забавно. Истината не е забавна.
Джак Уайт
Това се случва в днешно време с хора, работещи на компютри. Те могат толкова лесно да поправят нещата с мишката си и да извадят всичко: "О, някой се закашля във фонов режим; трябва да го извадим" - или някой е изсвирил лоша нота. Това са най-хубавите моменти.
Джак Уайт
Исках да мога да говоря с хора, които имат комерсиална работа, и да правя записи с тях. Искам да направя повече записи с дърводелци, електротехници, хора, които се специализират в още по-странни занаяти, които са извън утъпкания път.
Джак Уайт
Ние бяхме като бяло семейство от 20-те години или нещо подобно. Родителите ми имаха този странен, различен начин да гледат на нещата от хората, които ни заобикаляха. Ходих в изцяло мексиканско училище и изцяло черна гимназия и не много хора на тези места харесваха същите неща като мен.
Джак Уайт
Не вярвам, че математиката и природата отговарят на демокрацията. Само защото много умни хора са отхвърлили ролята на безкрайното, техните колективни мнения, колкото и тежки да са, няма да убедят майката природа да промени своите начини. Природата никога не греши.
Джана Левин
Стойте далеч от всички разбити хора.
Джанет Фич
Преди всичко виждам себе си като много повече от рапър. Наистина вярвам, че аз съм гласът на много хора, които нямат този микрофон или които не могат да правят рап.
Джей Зи
Когато се опитвате да преместите планини, искате и нуждаете хора от ваша страна, които искат да ги преместят с вас.
Джейми Оливър
В живота ни има хора, които обичаме, губим и неизменно копнеем. Те обикалят около сърцата ни като Халеевата комета, преминавайки във вселената ни само веднъж, или ако имаме късмет, два пъти в живота.
Джейми Форд
Предишна
1
...
71
72
(Текуща)
73
...
100
Следваща