Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 7
Ако вашите действа вдъхновяват другите хора да мечтаят за повече, учат ги повече, правят повече и стават по-добри, значи вие сте лидер.
Джон Куинси Адамс
Аз няма да променя начина, по който изглеждам или начина, по който се чувствам, за да съм част от нещо. Аз винаги съм бил откачен. Аз съм бил откачен през целия си живот и трябва да живея с това, нали знаете. Аз съм един от тези хора.
Джон Ленън
Аз съм такъв авторитет като Папата, просто няма толкова хора, които да вярват в това.
Джордж Карлин
Войната е начина на богатите хора да защитят своите интереси, изпращайки децата на средната и бедна класа на смърт.
Джордж Карлин
Какво е хубавото на егоистите? Те не обсъждат другите хора.
Джордж Карлин
Повечето хора с ниска самооценка я заслужават.
Джордж Карлин
В началото Вселената беше създадена. Това ядоса много хора и беше счетено като лош ход.
Дъглас Адамс
Тези, които се надяват и няма какво да губят са най-опасните хора на света.
Едмънд Бърк
Животните по света съществуват по собствени причини. Те не са създадени за хора повече, отколкото черните хора са направени за белите или жените за мъжете.
Алис Уокър
Всички хора губят с годините: младост, красота, здраве, пориви на честолюбие. И само глупостта никога не оставя хората.
Лудовико Ариосто
Нещастни са тези хора, на които всичко им е ясно.
Луи Пастьор
Никой не осъзнава, че някои хора изразходват огромно количество енергия, само за да бъдат нормални.
Албер Камю
Много хора умират на 25 години, но ги погребват едва на 75.
Бенджамин Франклин
Много хора живеят без да живеят, а само се готвят да живеят.
Висарион Белински
Всяка военна пропаганда, всички крясъци, лъжи и омраза, неизменно произхождат от хора, които не воюват.
Джордж Оруел
Добре възпитаните хора не беседват в обществото за времето и религията.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Хора, които постоянно се стремят към все по-големи богатства, не намирайки никога време да се ползват от тях, приличат на гладуващи, които все готвят гозби, но не сядат на масата.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Талантът на великите души е да откриват великото в другите хора.
Николай Карамзин
Славата на големите хора трябва да се мери всякога по средствата, с които те са успели да я достигнат.
Франсоа дьо Ларошфуко
Наглостта се явява средство за насилствено налагане на собственото достойнство по пътя на изкуственото обезценяване на обкръжаващите хора.
Ото Вайнингер
Няма военноподобни хора - просто войнствени лидери.
Ралф Бънч
Жените не са пасивни или мирни. Не сме по своята същност нищо друго освен хора.
Робин Морган
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
100
Следваща