Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 68
Точно както старата поговорка - това, което най-много не харесвате в другите хора, е това, което най-много не харесвате в себе си...
Шанън Хейл
Защо преценката на неодобряващите беше толкова ценна? Кой каза, че добрите им мнения обикновено са по-рационални от тези на обикновено приятните хора?
Шанън Хейл
Всеки един от нас може да направи добро дело, всеки ден и навсякъде. В болници с отчаяна нужда от доброволци, в домове за възрастни хора, където нашите родители и баби и дядовци копнеят за усмивка, чуващо ухо, на улицата, на работните ни места и особено у дома.
Шари Арисон
Нещастните хора рядко биват добри.
Шарлот Бронте
Никакви проблеми не са страшни, ако у дома те чакат обичащи хора.
Шарук Кхан
Не трябва да даваме възможност на никого да налага личната си гледна точка относно религията на други хора чрез сила, потисничество или натиск.
Ширин Ебади
Когато все повече хора искат нещо, става по-лесно да се постигне тази цел.
Ширин Ебади
Изумително е, тъй като толкова много хора се интересуват толкова много от това, което правя.
Шон Мендес
Повечето от жените, които видях по телевизията, не изглеждаха като хора, които всъщност познавах. Чувстваха се като идеи за това какви са жените.
Шонда Раймс
И само един изключително силен човек може да каже: не, това е достатъчно. Слабите хора пазят всичко в себе си и, без да причиняват вреда на никого, те издържат, докато болката не ги разкъса.
Ървин Уелш
Истинската разлика между човека и шимпанзето е в това тайнствено лепило, съединяващо големи групи от хора, от семейства до нации. Това е и направило човека цар на всичко живо.
Ювал Ноа Харари
Мисля, че трябва да бъда активна политически. Защото гледам на себе си като на политик. Това не е мръсна работа, която знаете. Някои хора смятат, че има нещо нередно с политиците. Разбира се, нещо не е наред с някои политици.
Аун Сан Су Чи
Искаме да дадем възможност на нашите хора; искаме да ги укрепим; искаме да им предоставим такъв вид квалификация, която ще им позволи да изграждат собствена държава.
Аун Сан Су Чи
Не съм единствената, който работи за демокрацията в Бирма - има толкова много хора, които са работили за това, защото смятат, че това е единственият начин да поддържаме достойнството на нашия народ.
Аун Сан Су Чи
Основните нарушения на правата на човека винаги водят до това, че хората се чувстват все по-малко хора.
Аун Сан Су Чи
Какво трябва да даде Бирма на САЩ? Можем да ви дадем възможност да общувате с хора, които са готови и желаят да променят едно общество.
Аун Сан Су Чи
Винаги съм чувствал връзка с деца, които ходят на църква. Мисля, че по същество съм религиозно ориентиран и религиозно мислещ човек. За мен е много лесно да общувам с хора, които имат същото основание, същия речник или начин на мислене и изразяване.
Аяд Актар
В Холандия съм виждала добронамерени, принципни хора, заслепени от мултикултурализма, съкрушени от императива да бъдат чувствителни и уважаващи имигрантската култура, като същевременно пренебрегват престъпните злоупотреби с жени и момичета.
Аян Хирси Али
Когато животът ви е застрашен, независимо дали е от хора или от болест или каквото и да било, вие започвате да цените живота.
Аян Хирси Али
Има много малко хора, които биха могли да направят добро; почти всички знаят как да направят зло.
Балтазар Грасиан
Да се чувстваме благодарни е едно от най-важните преживявания, от които се нуждаем като хора. Когато го усетим, има приемане на всичко в живота ни.
Барбара Ан Бренън
Позитивните хора са в състояние да поддържат по-широка перспектива и да видят общата картина, която им помага да определят решения, когато като негативни хора поддържат по-тясна перспектива и са склонни да се фокусират върху проблемите.
Барбара Фредриксън
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща