Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 66
Някои хора се фокусират повече върху звука. Някои хора се фокусират повече върху историята. Аз се фокусирам както върху звука, така и върху историята.
Франк Оушън
Малко любов и внимание могат да извършат дълъг път... жалко, че повече хора не осъзнават това.
Франк Перети
Трябва да се придържаме към факта, че икономическите закони не са направени от природата. Те са направени от хора.
Франклин Делано Рузвелт
Всички американци се гордеят с нашата традиция на гостоприемство за хора от всички раси и вероизповедания.
Франклин Делано Рузвелт
Всички проблеми на света са причинени от хора, които не слушат.
Франко Дзефирели
Бог ни даде свободна воля и ние може да изберем да я упражняваме по начини, които в крайна сметка нараняват други хора.
Франсис Колинс
Мисля, че има хора, чийто живот е спасен поради изследването на генома.
Франсис Колинс
Ленивите винаги са посредствени хора...
Волтер
Някои хора приличат на песни: те бързо излизат от мода.
Франсоа дьо Ларошфуко
Не бива да се обиждате от хора, които крият истината от нас: самите ние постоянно я крием от себе си.
Франсоа дьо Ларошфуко
Най-опасни от всичко са злите хора, които съвсем не са лишени от доброта.
Франсоа дьо Ларошфуко
Физическият труд помага да се забравят моралните страдания; ето затова бедняците са щастливи хора.
Франсоа дьо Ларошфуко
Много хора смятат, че щастието идва от това да имаш повече власт или повече пари.
Франсоа Лелорд
Много хора гледат на Господ Бог като на слуга, който трябва да направи за тях всичката мръсна работа.
Франсоа Мориак
Хората, които мразят истината, също мразят хора, които имат смелостта да я изразят.
Франсоа Фенелон
Ние подаваме ръка към мира. Нашите хора са отдадени на мира. Знаем, че мирът води до болезнени компромиси и за двете страни.
Ариел Шарон
Забелязал съм, че хора, които аз считам за талантливи - такива, като Милош Форман, Алехандро Аменабар, Коен, и Уди Алън - работят по един и същ принцип: аз не знам, какво правя, не знам как да го направя, аз просто се опитвам да го правя - това е всичко.
Хавиер Бардем
Всяка група хора, които питам, смятат, че светът е по-страшен, по-насилствен и по-безнадежден - накратко, по-драматичен - отколкото е в действителност.
Ханс Рослинг
Повече хартиени пари не могат да направят обществото по-богато, разбира се, това е просто повече печатна хартия. Иначе защо ако не е така все още има бедни страни и бедни хора наоколо?
Ханс-Херман Хопе
Повече хора са избити в името на религията, отколкото по някаква друга причина. Това, приятели, това е истинско извращение.
Харви Милк
Преди всичко друго, ние търсим връзка - с части от себе си, които сме потиснали, с други хора и с по-голямата вселена. Не можем да изживеем живота в неговата пълнота, освен ако нямаме интимни отношения с друго човешко същество и освен това, чувство за връзка със света около нас.
Харвил Хендрикс
Киносалоните са храмове за хора, които се страхуват от живота.
Хари Мартинсон
Предишна
1
...
65
66
(Текуща)
67
...
100
Следваща