Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 65
Мисля, че е възможно до известна степен да се направят тези сравнения. Проблемът е в детайла, с който може да се направи сравнението. Разбира се, първото място за подобно сравнение би било да се поискат показания от различни хора и хората да бъдат докладвани за това, което преживяват.
Антонио Дамазио
Хората като цяло се гордеят с храната си. Готовност за ядене и пиене с хора без страх и предразсъдъци... те се отварят за вас по начин, който някой посетител, който е подтикнат от история, може да не получи.
Антъни Бурдейн
В края на деня телевизионното предаване е най-добрата работа в света. Трябва да отида, където искам, да ям и пия каквото си поискам. Стига само да хапвам пред камерата, други хора ще плащат за това. Това е подарък.
Антъни Бурдейн
Гледането на бебета, на които никнат зъби, е като гледане на термоядрен реактор - това е най-добре да се прави на смени, от добре отпочинали хора.
Антъни Доер
Аз съм капиталист. Вярвам в капитализма. Но капитализмът работи само ако имате предпазни мрежи, за да се справите с хора, които естествено са изоставени и брутализирани от него.
Томас Фрийдман
Казах, че повече хора на повече места вече могат да се състезават, да се свързват и да си сътрудничат с еднаква сила и равни инструменти от всякога.
Томас Фрийдман
Под "плосък" нямах предвид, че светът става равен. Казах, че повече хора на повече места вече могат да се състезават, да се свързват и да си сътрудничат с еднаква сила и равни инструменти от всякога. Ето защо индианец от Бангалор може да се грижи за офисната работа на американски лекари или да чете рентгеновите снимки на германските болници.
Томас Фрийдман
Романите ми често са за хора, които са влюбени или привлечени един към друг.
Уилям Бойд
Склонен съм да се възхищавам на мъртвите хора повече от живите. Твърде често човешката реалност намалява блестящата репутация.
Уилям Бойд
Ние срещаме извънземни всеки ден, които имат какво да ни дадат. Те идват под формата на хора с различни мнения.
Уилям Шатнър
Повечето хора, включвайки и себе си, продължаваме да повтаряме едни и същи грешки.
Уилям Шатнър
Имам късмет, че имам приятели, музиканти и хора, посветени на моята музика.
Уинтън Марсалис
Причината, поради която много хора никога не стигат до никъде в живота, е, че когато се почувства възможност, те са навън в задния двор и търсят детелини с четири листа.
Уолтър Крайслер
Подходът на г-н Обама към ангажимента до известна степен го прави зависим от хора, които не желаят нито на него, нито на Америка добро. Това не трябва да завършва зле и се надявам, че няма - но това не е идеална позиция след първата година на власт.
Уолтър Ръсел Мийд
Децата са качество на живота... когато децата ни са щастливи, тогава ние сме по-добри като хора.
Упи Голдбърг
Старост не съществува. Ти самият не се променяш - променя се само възгледът спрямо теб от другите хора.
Фани Ардан
Не обичам да се оценявам; други могат да направят това. Говорил съм с много млади хора, които дори не са били родени през 1969 г., когато е извършено първото кацане на Луната. Те са били свидетели на първия човек, летял със скорост, по-висока от скоростта на звука, без задвижване. Тези деца са щастливи, че са имали такова важно събитие в живота си.
Феликс Баумгартнер
Имам много страхове, които нормалните хора имат.
Феликс Баумгартнер
Има толкова хора на света, които от цялото си сърце мразят хора, които даже не познават. Омразата това не е навик, който да ни е необходим за оцеляването. Това е форма на глупост, която прониква в нашите умове и в крайна сметка ни унищожава.
Франк Айеро
Съжалявам много, че чух толкова много хора, много мои собствени сънародници, които предсказват война, заявявайки, че Европа се подготвя и въоръжава за такъв конфликт.
Франк Билингс Келог
Някои хора могат да кажат, че извитите ми панели изглеждат като платна. Е, аз съм моряк, така че предполагам вероятно използвам тази метафора в работата си - макар и не съзнателно.
Франк Гери
Има хора, които проектират сгради, които не са технически и финансово добри, и има такива, които го правят. Две категории - просто.
Франк Гери
Предишна
1
...
64
65
(Текуща)
66
...
100
Следваща