Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 64
Най-лошата ми среща би била с някой нервен, който няма какво да каже. Харесвам хора, които ме вдъхновяват.
Тамара Мелън
Никога не си чел Спайдърмен? Да приемеш истинската си идентичност означава да разбереш, че си чужд на този свят. Изрод, остракиран от същите хора, на които искаш да помогнеш.
Тед Декър
Винаги, когато пишете по тема, която поставя под въпрос статуквото, непременно ще има много хора, които се борят с проблемите.
Тед Декър
Трудно е да се намерят хора, които имат същият вкус за музика, както и аз.
Тейлър Момсен
В живота си имах хора, които не се отказваха от мен: майка ми, леля ми, учителят ми по наука. Имах индивидуална логопедия. Имах бавачка, която прекарваше цял ден в игри с мен.
Темпъл Грандин
Хората, които са богати, трудно разбират поведението на бедните хора. Икономистите не са изключение, тъй като и те трудно разбират предпочитанията и ограниченията на оскъдицата, които определят избора, който правят бедните хора.
Теодор Шулц
Харесвам места, където има хора, които са различни в културно, физическо отношение по всякакъв начин. И ми харесва да виждам как успяват да живеят заедно.
Тери Гилиъм
Някои хора са страстни към пътеките, други към седалките до прозорците.
Тери Джоунс
Това, което знам, е, че понякога обичаме грешните хора, а понякога се женим за тях.
Тери Макмилан
Луцифер има чувство за забавление в живота; той просто обича да играе с хора. Но чувството за хумор на шоуто е това, което прави шоуто забавно, а не тъмно.
Том Елис
Това е стара шега: Всички зли хора във филмите са британци.
Том Елис
Много хора прекарват много време в учтивост. И аз просто сера на това.
Том Йорк
Ето защо се забъркваме с други хора, нали? Не само за телата им, но и за всичко останало - мечтите им, белезите им и историите им.
Том Перота
Не съм сигурен, че е възможно да се напише роман за хора, които не престъпват и не се спъват, хора, които не изненадват себе си с нещата, които правят, хора, които могат да обяснят всичките си действия с перфектна логична последователност. Поне за мен не е възможно да напиша такъв роман.
Том Перота
Мисля, че съм очарован от силата на религията в нашата култура. Като много светски, либерални хора, аз го игнорирах дълго време. Напоследък, разбира се, само от политическа гледна точка е невъзможно да се пренебрегне.
Том Перота
Въпросът за Рая, въпросът за това какво се случва след смъртта, е този, който много хора в нашата култура се опитват да отлагат колкото могат, но рано или късно той изведнъж се завърта и ги поглежда в очите.
Н. Т. Райт
Тези хора, които признават, че въображението е господар на реалността, ние наричаме мъдреци, тези, които действат според въображението - художници.
Том Робинс
Има някои хора, които имат качеството на богатство и радост в себе си и го предават на всичко, до което се докоснат. Това е преди всичко физическо качество; тогава това е качество на духа.
Том Улф
Седях в офиса си, когато някой ми се обади, за да ми каже, че два леки самолета са се сблъскали със Световния търговски център. Пуснах телевизора си; не след дълго имаше това шествие от хора от всякакъв вид, които вървяха по улицата. Това, което си спомням най-много, беше мълчанието на тази тълпа; нямаше звук.
Том Улф
Фестивалите са забавни за децата, забавни за родителите и предлагат добре дошла почивка от стреса на нуклеарното семейство. Самото количество хора прави живота по-лесен: много възрастни, с които възрастните да говорят, и много деца, с които децата да играят.
Том Ходжкинсън
Със сигурност съм съгласен, че капиталът не е едномерен обект и че възвръщаемостта на капитала има много различни форми за различни активи или различни хора.
Тома Пикети
Тъй като развълнуваните страсти на враждебните хора сами по себе си са мощен враг, и генералът, и неговото правителство трябва да положат най-добрите си усилия, за да ги унищожат.
Антоан-Анри Жомини
Предишна
1
...
63
64
(Текуща)
65
...
100
Следваща