Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 63
Когато отивам да работя с хора, никога не казвам: "Кучето ви е променено до края на живота си". Това е като диета. Трябва да поддържате дисциплина и ритуал в живота си, за да поддържате определена фигура.
Сизар Милан
Американците са много склонни да обичат първо кучето, така че когато им кажете, че трябва да поставите правила и ограничения, много хора вярват, че това ще нарани чувствата им. Всъщност те търсят за водач на глутницата.
Сизар Милан
Промяната изисква усилия. И реалността е, че повечето хора не искат да положат усилия, за да подобрят живота си.
Сизар Милан
Надеждата е опасно нещо, помисли си Раиса. Веднъж запален, трудно се гаси. Това прави мъдрите хора глупаци.
Синда Уилямс Чайма
Сред шепата британски дипломати и военни, запознати с тайната политика на тяхното правителство в Близкия изток - че арабите са насърчавани да се бият и умират въз основа на обещания, които вече са били продадени - имаше много хора, които смятаха тази политика за крайно срамно, оскърбление на британското достойнство.
Скот Андерсън
Нашата борба е нещо повече от самата национална борба, повече от идеала за свобода. Това е идеалът на всички свободни хора.
Степан Бандера
Харесват ми хора, раздирани от вътре. Но не и в борбата. На мен ми харесват тези хора, на които им е неоютно в обществото. Които се чувстват като чужденци. Ето такива хора искам да виждам в ... ми сценарии. Защото аз съм такъв.
Стив Бушеми
Твърде лесно е да се обвиняват други хора във футбола.
Стивън Джерард
Ако други хора искат да говорят за бъдещето ми, не мога да контролирам това.
Стивън Джерард
Ако успеете да намерите хора, чиято страст се пресича с работата, не е нужно да ги контролирате. Те ще се управляват по-добре от всеки друг, защото тяхното желание ще идва от вътре, а не отвън.
Стивън Кови
Сега осъзнавам, че много хора вече не вярват в това, което се нарича мюсюлмани, евреи или християни, но това е традиционният Бог и той е ужасен персонаж. Не го харесвам.
Стивън Уайнбърг
Ето защо написах тази книга: за да покажа как тези хора могат да ни пропият с надежда. Някъде четох, че когато човек участва в действия на общността, здравето му се подобрява. Нещо се случва с него или с нея биологично. Това е като тоник.
Стъдс Търкъл
Един ден посетих един човек, който е направил богатство като брокер. Той седеше в офиса си с компютъра си. Наемам хора от тук и сключвам сделки от тази стая, каза ми той. След това ме заведе в търговската зала. Никой не говореше с никой друг, мястото беше тихо като гробница, всички седяха там и гледаха своите терминали - страхотна дума, терминал. Казвам ви, това ме плаши.
Стъдс Търкъл
Много хора са в неведение, когато става въпрос за пари, и аз ще запаля светлините.
Сузи Орман
Знам, че има милиони хора там, които са също толкова добри, колкото и аз.
Суки Уотърхаус
Мисленето е тежка работа, поради което не виждате много хора да го правят.
Сю Графтън
Знам, че има хора, които вярват, че трябва да простиш и да забравиш. За протокола, бих искал да кажа, че съм голям почитател на прошката, стига да ми се даде възможност да се реванширам първи.
Сю Графтън
Несигурните хора имат специална чувствителност към всичко, което окончателно потвърждава собственото им ниско мнение за себе си.
Сю Графтън
Има определена класа хора, които ще ви измамят и след това ще останат напълно озадачени от дълбочината на вашата болка.
Сю Графтън
Най-смелите хора са тези, които нямат нищо против да изглеждат като страхливци.
Т. Х. Уайт
Расизмът е признак на невежество според мен. Това са хора, които не са били никъде, не са видели света.
Тайсън Фюри
Ако хората се опитват да ви съдят или засрамват, че правите безопасни, по взаимно съгласие неща, които ви правят щастливи, мога да ви гарантирам, че те са лоши хора.
Такър Макс
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
100
Следваща