Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 59
Хората винаги питат за моето влияние и цитират куп хора, за които никога не съм чувал.
Нортън Джъстър
Не срещам често хора, които искат да страдат от сърдечно-съдови заболявания или каквото и да е, и ние получаваме тези неща в резултат на натрупването през целия живот на различни видове молекулни и клетъчни увреждания.
Обри Де Грей
Харесвам недостатъците и се чувствам по-комфортно сред хора, които ги имат. Аз самият съм направен изцяло от недостатъци, зашити заедно с добри намерения.
Огастин Бъроуз
Великите хора в историята рядко са били най-добрите ученици, а най-добрите ученици рядко стават велики хора.
Оливър Уендъл Холмс — младши
Много хора просто разбират, че например писането на мемоари е много лесно. Просто записвате какво се е случило. Не работи съвсем така.
Омър Хикъм
Обезсърчаване, страх, съмнения, недостатъчна увереност в себе си - това са микробите, които са убили преуспяването и щастието на десетки хиляди хора.
Орисон Сует Марден
Светът винаги отстъпва пътя на целеустремените хора.
Орисон Сует Марден
Работодателите трябва да осъзнаят, че светът се е променил и има хора, които биха искали да им помогнат да осигурят решение по начини, които са нови, модерни и които добавят стойност към компаниите.
Анди Стърн
Трудно е да си малцинство. Хората ви гледат по различен начин, сякаш не принадлежите и не мисля, че много хора осъзнават колко трудно е да живееш като малцинство. Там, откъдето идвам, се учим да се толерираме един към друг. Независимо дали някой е от китайски или малайски произход, важното е, че сме част от една и съща държава, един и същ свят.
Андреа Хирата
Да демилитаризираме страната означава да вземем дълбоко решение. Не е достатъчно да промените името на въоръжените сили. Необходимо е да промените мнението на онези хора, които едва до вчера носеха военна униформа.
Оскар Ариас Санчес
Понякога губя цяла сутрин в очакване на журналисти и други хора, които ме търсят. Но винаги намирам време за четене, разговор с приятелите си и усещане какво се случва в този свят.
Оскар Нимайер
Отворете ума си за нови преживявания, особено за изучаване на други хора. Нищо, което се случва на един писател - колкото и щастливо, колкото и трагично да е - никога не е пропиляно.
П. Д. Джеймс
Чудя се дали детството някога е наистина щастливо. Също толкова добре, може би. Да бъдеш блажено щастлив толкова млад би оставил човек винаги да се стреми да улови непостижимото. Като онези хора, които винаги са били най-щастливи в училище или университет. Винаги се връщам назад. Не е пропуснато събиране. Винаги ми се е струвало доста жалко.
П. Д. Джеймс
...има хора, които се боят от самият страх.
Павел Дуров
Като им се даде шанс, хората ще купуват от хора, на които им пука.
Пако Ъндърхил
Ако успеете да накарате всички хора в една организация да гребат в една и съща посока, можете да доминирате във всяка индустрия, на всеки пазар, срещу всяка конкуренция, по всяко време.
Патрик Ленсиони
Винаги, когато режисирах пиесата, винаги се опитвах да избирам хора, които не са непременно като героите, а хора, за които смятах, че притежават основния компонент, който героят притежава, някаква душа за него.
Патрик Марбър
Политиците са прекрасни хора, стига да стоят настрана от неща, които не разбират, като например да работят за прехраната си.
Патрик О'Рурк
Има хора, които изпитват такова удоволствие постоянно се оплакват и да хленчат, че за това да не за да го загубят, изглежда, са готови да търсят проблеми.
Педро Калдерон
Всички сме способни да станем фундаменталисти, защото се пристрастяваме към грешките на другите хора.
Пема Чодрьон
Мислех, че ще бъда органичен химик. Отидох в университета и когато не можех да разбера лекциите по химия, реших, че ще бъда зоолог, защото зоолозите изглеждаха като хора, които обичат живота.
Питър Кери
Така че в първата чернова измислям хора и място с широка схематична представа за това какво ще се случи. В процеса, разбира се, откривам всякакви по-големи и по-съществени неща.
Питър Кери
Предишна
1
...
58
59
(Текуща)
60
...
100
Следваща