Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 58
Печеленето на пари е щастие. И това е страхотен стимул. Да правиш щастливи други хора е супер щастие.
Мухамад Юнус
Обясниха ми, че банката не може да отпуска пари на бедните хора, защото тези хора не са кредитоспособни.
Мухамад Юнус
Твърде много хора, особено в евангелизма, смятат, че индивидът е всичко, което има значение, и че корпоративното измерение е разсейване или отклонение. Разбира се, християнството е дълбоко лично за всеки християнин; никой не се губи в Божието царство. Но не можете да играете това срещу корпоративното измерение.
Н. Т. Райт
Разбира се, има хора, които мислят за "рая" като за нещо като мечта за задгробен живот, за да направят мисълта за смъртта по-малко ужасна. Без съмнение това е проблем, стар колкото човешката раса.
Н. Т. Райт
Успешните хора никога не забравят какво обичат да правят и са страстни. Те бързо се научават да следват своя път и да правят правилния избор, независимо колко луди или непопулярни биха могли да изглеждат на другите. Просто погледнете Стив Джобс, основател на Епъл, който напусна обучението си в престижен университет, за да преследва мечтите си.
Найджъл Къмбърланд
Не разбирам онези, които прекарват часове в театъра, наблюдавайки сцени между хора, които не биха слушали пет минути в реалния живот.
Натали Барни
Няма ограничения, когато сте заобиколени от хора, които вярват във вас, или от хора, чиито очаквания не се определят от късогледите нагласи на обществото или от хора, които помагат да отворите врати на възможностите, а не да ги затворите.
Нийл Деграс Тайсън
Хората не са толкова добри, колкото би трябвало да сме в състояние да съпреживяваме чувствата и мислите на другите, били те хора или други животни на Земята. Така че може би част от нашето официално образование трябва да бъде обучение на съпричастност. Представете си колко различен би бил светът, ако всъщност това бяха "четене, писане, аритметика, съпричастност".
Нийл Деграс Тайсън
Състраданието не е небрежно сантиментално чувство за хора, които са в неравностойно положение или са болни... това е абсолютно практично убеждение, че независимо от произхода, способността или способността на човек да плаща, той трябва да получи най-доброто, което обществото може да предложи.
Нийл Кинък
Когато се обадите на някого и го помолите да направи нещо, което никога досега не е правил, в различни среди мисля, че те биха били склонни да отминат, защото се страхуват от риска. Но творческите хора, които населяват театралния свят, обичат предизвикателството на новите неща.
Нийл Патрик Харис
Мисля, че беше странна грешка да има хора със собствена музикална кариера и да съдят хората, защото когато са твърде критични, това ги засяга. Те не искат да бъдат толкова честни, защото трябва да поддържат външния си вид.
Нийл Патрик Харис
Приемането на житейския избор на другите е нещо, което повечето хора учат само с възрастта.
Нийл Строс
Имаше много неща, за които те просто не говореха: между тях мълчанието не беше толкова форма на избягване, колкото начин да съществуват самотни хора в семейството.
Никол Краус
Казват, че кухните на различни китайски провинции са възникнали първоначално, за да обслужват различни видове избирателни райони. Пекин беше кухнята на чиновниците. В Шанхай това беше кухнята на богатите търговци и индустриалци. В Сечуан, храната на обикновените хора. Много страхотни сечуански ястия произлизат от уличните сергии.
Никол Монес
Парниковият ефект е нещо, което можете да наблюдавате експериментално - и повечето хора са наблюдавали парниковия ефект сами, в оранжерии. Да?
Николас Стърн
Светът е разделен на три вида хора: Много малка група, която кара нещата да се случват; малко по-голяма група, която наблюдава нещата да се случват; и голямо множество, което никога не знае какво се е случило.
Никълъс Мъри Бътлър
Дайте ми да избера човек сред хиляди хора и аз ще избера този, който говори с очите си.
Нина Берберова
Както повечето хора, аз станах много по-изтънчена в избора си на стил. Познавам себе си и какво ми подхожда по-добре сега, отколкото когато бях много по-млада и се чувствах по-комфортно в собствената си кожа.
Нина Гарсия
В моя случай мога искрено да кажа, че няма невъзможни неща... Когато казвах, че искам да бъда номер 1 в света, а бях на седем-осем години, повечето хора ми се смееха, защото изглежда сякаш имам един процент шанс да направя това и го направих.
Новак Джокович
Обичам да съм сред хора, които се грижат за мен, и аз да се грижа за тях.
Новак Джокович
Харесвам задната страна, дивата природа и всичко това, но е грешно да принуждаваме бедните хора да живеят по този начин.
Норман Борлауг
Силата, която прави за война, не извлича силата си от заинтересованите мотиви на злите хора; тя черпи силата си от незаинтересованите мотиви на добрите хора.
Норман Ейнджъл
Предишна
1
...
57
58
(Текуща)
59
...
100
Следваща