Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 55
Избирай си другари след оглеждане, защото има хора, които са заразни като болест.
Максим Горки
Искаш да си изрод - заповядай, ние сме свободна страна. Милиони хора преди тебе са направили подобен избор.
Маргарет Атууд
Може Полша да стане второстепенна страна, само не и страна на второстепенни хора.
Мария Домбровска
В днешно време младите хора си въобразяват, че парите са всичко, а когато остареят, вече го знаят със сигурност."
Оскар Уайлд
Модата е това, което човек облича. Не е модерно това, което обличат другите хора.
Оскар Уайлд
Светът е разделен между тези, които ме разбират, и другите, които не ме разбират. Във втория случай аз просто оставям тези хора да се мъчат да спечелят симпатията ми.
Паулу Коелю
Деспотизмът го пораждат самите хора: когато краката са в окови, те не могат да минат без това на шията им да надянат и още една верига.
Плутарх
Войната означава съвършено непознати един на друг хора се убиват един друг за славата и благото на други хора, които отлично се познават един друг, но не се убиват.
Пол Валери
Всички хора, всички случки в живота ти присъстват в него, защото си ги привлякъл ти. Твоя работа е да решиш какво ще правиш с тях.
Ричард Бах
Времето ви е ограничено, затова не го губете, като живеете нечий чужд живот. Не попадайте в капана на догмата, което означава да живеете с резултатите от мислите на други хора. Не позволявайте на шума от мненията на околните да удави вътрешния ви глас. И най-важното – съберете смелостта да последвате сърцето и интуицията си.
Стив Джобс
Любещите хора живеят в свят пълен с обич. Враждебните хора - в свят пълен с омраза. Същият свят.
Уейн Дайър
Някои хора приличат на модни песнички, които се пеят само известно време.
Франсоа дьо Ларошфуко
Някои зли хора биха били по-малко опасни, ако не притежаваха и някаква доброта.
Франсоа дьо Ларошфуко
Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен.
Паулу Коелю
За (...) великите хора е нужно да се съди не по съмнителните и слабите места, а по многочислените сполуки.
Помпей Велики
Харесва ми субектите да са американски и да не са твърде мъртви, така че мога да интервюирам хора, които са ги познавали.
А. Скот Бърг
Въпросът за границите е основен въпрос за еврейския народ, защото евреите са големите експерти за преминаване на границите. Те имат чувство за идентичност в себе си, което не им позволява да преминат границите с други хора.
А. Б. Йехошуа
Мисля, че строгата вегетарианска диета действа като добра програма за прочистване на хора, които идват от диета, богата на животински храни и преработени храни. Но за някои хора, когато продължи твърде дълго, изглежда, че има обратен ефект.
Ан Луис Гитълман
Естествената склонност на всички хора е да поставят сила, дух извън нас. Тази тенденция към суеверно магическо мислене е просто вградена в нашата природа.
Майкъл Шърмър
Никога не съм се обиждал. Не знам какво означава. Не че не съм съгласен с това. не го разбирам. Никога не съм имал това чувство. Не позволявам на чувствата да контролират живота ми. Аз съм по-дисциплиниран от другите хора.
Майло Янопулос
С малко усилия можем да помогнем на дебели хора да си помогнат сами. Но първо трябва да се уверим, че "приемането на мазнини", може би най-тревожната и безотговорна идея, произлязла от лявата жертва и политиката на оплаквания, получава сърдечен удар, който заслужава.
Майло Янопулос
Много предпочитам да имам книга, която малцина обичат силно, отколкото книга, която много хора добре харесват.
Мак Барнет
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
100
Следваща