Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 53
Всеки ден, когато се срещаме, се обличаме в дрехите на други хора и съчиняваме себе си, за да изглеждаме по-добре в очите на другите.
Джон льо Каре
С мен вечно се случва нещо подобно: например, към мен идват хора с фотоапарат, но при това не искат да се фотографират с мен, а... това аз да ги фотографирам. Славата въобще е много странно и забавно нещо, благодарение на която постоянно попадаш в глупави ситуации.
Джордж Клуни
Това, което правят другите хора, не бива да ви засяга - ние правим неща заради вида човек, който всички искаме да бъдем.
Джордж Маршал
Много от злото в света всъщност не е умишлено. Много хора във финансовата система нанесоха много щети, без да възнамеряват.
Джордж Сорос
Повечето хора, които работят у дома, намират, че нямат ползата от рецепционисти, които служат като лична охрана.
Джудит Мартин
Много хора погрешно смятат, че нова технология отменя стара.
Джудит Мартин
Очарователните злодеи винаги са имали решително социално предимство пред добронамерените хора, които дъвчат с отворена уста.
Джудит Мартин
Научете се на изящни начини да кажете "не" и да посочите, че този натиск да направите нещо не е в съответствие с желанията на повечето хора.
Джудит Мартин
На нас ни е нужна напълно очевидна информация: документи, касаещи разузнаването, войни и масивни финансови измами. Защото те засягат твърде много хора.
Джулиан Асанж
Кажи ми, какви настроения преобладават в умовете на младите хора, и аз ще ти кажа за характера на следващото поколение.
Едмънд Бърк
Мисля, че съществува опасност при младите хора да бъдат зависими в смисъл, че не придобиват никаква идентичност или представа за себе си като мислители.
Едуард де Боно
Някои хора се носят като корк по река, чувствайки, че не могат да направят нищо, освен дрейф, момент за момент. Това е нагласа на ума. Всеки може да бъде конструктивен дори по малки начини.
Едуард де Боно
Те се радват да мислят. Те се радват да бъдат креативни. Те се радват да имат идеи. Повечето хора изобщо не се наслаждават на мисленето.
Едуард де Боно
Убийството на хора чрез бедност в Латинска Америка е тайно: всяка година, без да издават звук, три бомби в Хирошима избухват над общности, които са свикнали да страдат със стиснати зъби.
Едуардо Галеано
В мен няма нищо необичайно. С вас говори човек, който се е родил в проста страна в средата на прости хора. В мен няма нито дълбокомислие, нито ум, нито глупост - просто пич, който има кучета и дом, обича да тренира и който се радва, че е жив.
Жан-Клод Ван Дам
Обичам полицията, противно на много хора.
Жерар Депардийо
Има хора, при които моралът винаги... е материя, от която те никога не си шият дреха.
Жозеф Жубер
В местности, където изкуството процъфтява, се раждат и най-прекрасните хора.
Йохан Винкелман
Повечето хора приемат, че хората, страдащи от аутизъм, не са способни на съпричастност.
Клеър Дейнс
Харесва ми принципа "остави всички в покой.". Даже като дете ме дразнеха хора, които искаха всички да научат, как да живеят.
Клинт Истууд
Има хора, които трябва да бъдат вцепенени да ги убедят.
Клод Адриан Хелвеций
Пиша книгите, за които съм принуден и определено научавам неща за света, когато ги пиша, и се надявам, че други хора ще получат нещо от тях, ще се радват на тях, ще видят света по различен начин, когато бъдат готови.
Колсън Уайтхед
Предишна
1
...
52
53
(Текуща)
54
...
100
Следваща