Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 52
Неудовлетвореността е източник не само на страдания, но и прогрес в живота на отделни хора и цели народи.
Бертолд Ауербах
Мирът не е мъгляв. Става въпрос за сядане и преговори с хора, които мразите. В крайна сметка всяка окупация приключва и трябва да се справите с врага.
Бети Уилямс
Всички ексцесии, цялото насилие и цялата суета на великите хора идват от факта, че те не знаят какво представляват.
Блез Паскал
Всички хора се стремят към щастие - няма изключения от това правило; всеки има различни начини, но целта е една ... Щастието е мотивът за всякакви действия на всеки човек, дори на някой, който ще се обеси.
Блез Паскал
Съвременната религия се явява отражение на съвременната митология. Странно, е че са намират хора, които до сега възприемат Библията буквално.
Брус Уилис
Трябва да инвестирате в света, трябва да прочетете, да посетите художествени галерии, да откриете имената на растенията. Трябва да започнете да обичате света и да знаете за целия гений на човешката раса. Ние сме невероятни хора.
Вивиан Уестууд
Хората от Ливърпул са известни с това, че харесват дрехите и модата; те са много социални и оживени хора и знаем, че харесват дрехите.
Вивиан Уестууд
Основното послание на Революцията на климата е, че изменението на климата е причинено от гнилата финансова система, която имаме, предназначена да създаде бедност и да отнеме всякакви печалби за малко количество богати хора. Междувременно унищожава земята.
Вивиан Уестууд
Всички приличат на клонинги и единствените хора, които забелязвате, са на моите години. Не забелязвам никого, освен ако не изглежда страхотно, и от време на време го правят и обикновено са на 70.
Вивиан Уестууд
Журналистите обикновено са доста ревниви хора, особено на интелектуалци, за които се предполага, че са на мода.
Вивиан Уестууд
Най-страшните хора са тези, които опитват да се понравят на всеки.
Виго Мортенсен
Обичам да чета. Особено биографии на велики хора. Днес когато аз препрочитам своята биография - о, това е великолепна книжка!
Вини Джоунс
Разговорът за глобалното затопляне е в застой, тъй като свиващата се група отричащи хора избухват в ярост, когато се споменава.
Ал Гор
Много често лошите хора се ръководят от добри подбуди, но още по-често, обратно, добрите хора от лоши подбуди.
Гилбърт Кийт Честъртън
Като хора имаме най-необикновената способност за зло. Можем да извършим някои от най-ужасните зверства.
Дезмънд Туту
Със сигурност знам, че не бих могъл да оцелея, ако не беше фактът, че съм подкрепен от молитвите на толкова много хора.
Дезмънд Туту
В Божието семейство няма външни хора, няма врагове.
Дезмънд Туту
Много хора биха се учудили, че всъщност съм доста срамежлив.
Дезмънд Туту
Актьорството е втората най-любима работа на всички хора.
Джак Никълсън
Толкова много хора на средна възраст тайно мечтаят да имат повече романтика в живота си.
Джак Никълсън
Остроумният се подиграва на други хора; сатирикът се подиграва на света; хумористът се подиграва на себе си.
Джеймс Търбър
Враговете около вас са подхранвани от вашето желание да излезете от собственото си его. Аз не съм особен, а просто съм вложил много време в бойните изкуства. Сега аз ви показвам, какво умея. На света има много хора, които могат да направят същото.
Джет Ли
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
100
Следваща