Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 48
Хората са уморени от лъжи, и от хора, които се преструват на това, което не са.
Хилари Клинтън
Има хора, чието главно достойнство е в това, че мълчат.
Василий Ключевски
Самолюбивите хора обичат властта, честолюбивите – влиянието, надменните търсят и едното и другото, мислещите презират и едното и другото.
Василий Ключевски
Скучен е театърът, когато на сцената виждаш не хора, а актьори.
Василий Ключевски
Всъщност много хора не се вслушват в текста на песните.
Лени Кравиц
На всеки прием има два вида хора: тези, които искат да си отидат вкъщи, и тези, които не искат. Проблемът е, че те обикновено са женени един за друг.
Ан Ландърс
В борбата на идеите загиват хора.
Станислав Йежи Лец
Светът съвсем не се е побъркал, въпреки че не е за нормални хора. Той е за нормализирани. (915)
Станислав Йежи Лец
Има две неща в обикновения разговор, които обикновените хора не обичат – информацията и остроумието.
Стивън Лийкок
За да успеете трябва да бъдете по-находчив от останалите хора. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете един ден преди тях.
Лео Силард
Голяма част от талантa е изгубен за света, заради липсата на малко смелост. Всеки един ден затрива напълно неизвестни хора, чиято плахост ги е предпазила да направят първоначалното усилие.
Сидни Смит
Когато сте на върха и водите парада, всички хвърлят лилии и люлякова вода върху главата ви. Но когато тези паради са отминали и в сърцето ви има буря, твърде малко хора са готови да седнат и да изслушат как оплаквате живота си.
Силвестър Сталоун
Бедни хора! Колко приличате във всичките си начинания на този шахматист, който "би могъл да спечели партията"...
Савелий Тартаковер
Знаете, че да бъдете американци е много повече от въпроса откъде са дошли родителите ви. Това е вярата, че всички хора са създадени свободни и равни и че всеки заслужава равен шанс.
Хари С. Труман
В Съединените щати живеят един от най-тъпите хора в света. Искам да знаете, че ние знаем това.
Тед Търнър
Медиите са твърде концентрирани, твърде малко хора притежават твърде много. Има само пет компании, които контролират 90% от това, което четете, чувате и виждате. А това не е здравословно.
Тед Търнър
За мен не е важно да улеснявам другите хора. Аз съм труден човек, защото наистина не ми пука.
Ейми Уайнхаус
Не трябва да говориш за пари с хора, които имат много повече пари, от тебе, или много по-малко.
Катрин Уайтхорн
Ако развиете абсолютното чувство за увереност, каквото може да бъде дадено от една мощна вяра, тогава можете да постигнете почти всичко, включително и такива неща, които за другите хора със сигурност са невъзможни.
Уилям Лайън Фелпс
Наблюдава се странно нежелание от страна на повечето хора да признаят, че се наслаждават на живота.
Уилям Лайън Фелпс
Повечето хора са доста глупави, а повечето от тези, които не са, са без съмнение доста суетни.
Алфред Едуард Хаусман
Ако някой търси обществото на образовани хора, ако живее обикновено с хора, които го превъзхождат по ум, то от това той става по-просветен.
Клод Адриан Хелвеций
Предишна
1
...
47
48
(Текуща)
49
...
100
Следваща