Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 46
Единственото нещо, от което никога не се страхувам, е да стоя пред важни хора и да изказвам мнението си. Представлявам жени, които никога няма да имат възможност да отидат в ООН или да се срещнат с президент. Никога не се страхувам да говоря истината на властта.
Лейма Гбоуи
На 17 години, когато за първи път видях мъртво тяло, замръзнах. Към 31 това беше естествено явление за мен и никоя група хора не бива да живее така.
Лейма Гбоуи
Винаги казвам на хората, гневът е като течност. Течен е, като вода. Слагате го в контейнер и той приема формата на този контейнер. Толкова много хора, които виждате в затвора, отприщиха война на своя народ, те са ядосани и те поемат гнева си и го поставят в насилен контейнер.
Лейма Гбоуи
Не разбирам тези хора, които считат, че като игнорираш нещо, то изчезва от само себе си. Нищо подобно - ако давате вид, че това не съществува, то ще набере сила. Европа дълго време е игнорирала Хитлер. В резултат той е изрязал четвърт свят.
Леми Килмистър
Всички хора, равни по права и задължения, всички хора еднакво отговорни за съдбата на човечеството - каква мечта!
Леон Буржоа
Благодарен съм за възможностите, които ми се предоставиха за участие в тази работа като представител на моята страна, Канада, чиито хора, според мен, са показали своята преданост към мира.
Лестър Пиърсън
Ако мислите за нещо, направете го. Много хора често си мислят: "Бих искал да направя това или онова."
Лидия Дейвис
Харесвам хора, които се радват на живота, защото правя същото.
Лил Уейн
Трябва да признаем, че юношеството е времето на преход, когато започваме да въвеждаме на децата, че животът не е красив, че има трудни неща, има трудни ситуации, че не е справедливо. Лошите неща се случват на добрите хора.
Лори Халсе Андерсен
Знаех колко ме боли да си дъщеря на хора, които не могат да те видят, дори ако стоиш пред тях и тропаш с крака.
Лори Халсе Андерсен
Не може да се каже, че надеждата съществува, нито може да се каже, че не съществува. То е като пътищата по земята. Защото всъщност земята нямаше пътища, за да започне, но когато много хора минават по един път, пътят е направен.
Лу Сюн
Знанието не беше предназначено да бъде затворено зад вратите. Диша най-добре на открито, където всички хора могат да вдишат същността му.
Луис Л'Амур
Всички хора, които познавам, са били обусловени от снобизъм.
Луис Макнийс
Успехът за повечето хора е важен, но за момент той е само бонус.
Лукас Грейбиъл
Но има парадоксът на художествената литература – защо плачеш, когато фалшив герой умре? Това е основата на изкуството. Вие общувате с хора, които не съществуват и се грижите за тях, както бихте направили с вашите приятели и роднини.
Майкъл Грубер
В къща, пълна с хора е най-лесно да се чувстваш сам.
Майкъл Джексън
Някои хора прекарват живота си в търсене на любов извън себе си. Докато любовта е в сърцето ми, тя е навсякъде.
Майкъл Джексън
Позволете си лукса да не общувате с неприятни хора!
Ошо
Някои хора така усилено се подготвят за дъждовни дни, че не се наслаждават на днешното слънце.
Уилям Федър
Много хора пропускат своето щастие, не защото те никога не го намират, а защото не спират, за да му се насладят.
Уилям Федър
По някаква странна и плачевна причина повечето хора са по-впечатлени от думи, отколкото от цифри, за голем недостатък на човечеството.
Ян Тинберген
Нашите сили спасиха останките на еврейския народ на Европа за нов живот и нова надежда в прероден земята на Израел. Заедно с всички хора с добра воля, поздравявам на младата държава и й желая всичко най-добро.
Дуайт Айзенхауер
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
100
Следваща