Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 44
Вашето общество гъмжи от много глупави хора. Всички политици, всички адвокати, всички бизнесмени ще бъдат отменени. И аз не боя да го направя. Няма да има никакви революции. Те не са необходими. Нашето общество не може да съществува при такава некомпетентност.
Жак Фреско
Много хора, които не се нуждаят от психиатрични болници, все още са там, докато много от тези, които трябва да са в тях, не са там.
Жил Дельоз
Всичко е отлично. Да всичко си има своя цена - рок звездите умират от свръхдоза, политиците ги хвърлят в затвора. Но от това, че мен ме поддържат голямо количество хора, аз изпитвам еуфория.
Алексей Навални
Едно от нещата, които се стремя да разкрия в тази история, е фактът на тази вътрешна посока на световните дела и да запозная повече хора с паралелния факт на съществуването на Тези, които са отговорни (зад кулисите) за духовното ръководство на човечеството...
Алис А. Бейли
Правителството на Източен Тимор не вярва, че трябва да обмислим обезщетение за жертвите, защото има десетки хиляди хора, които по един или друг начин са били засегнати от насилието пряко или косвено.
Жузе Рамус-Орта
Не протестирам срещу воденето на войната, а срещу политическите грешки и неискреността, заради които се жертват борещи се хора.
Зигфрид Сасуун
Знаете ли, наистина съм една от най-сладките, най-чувствителните хора, които някога ще срещнете.
Илайза Душку
Едни хора не се самообучават и постоянно настъпват същите мотики, а други извличат урок от всяка своя грешка. Опитът е способността на самообучение.
Ирина Хакамада
Някои хора са на 18, а някои са на 90. Времето е концепция, която хората създадоха.
Йоко Оно
Повечето хора имат грешна представа за мен, защото съм бил много скрита.
Карол Вордерман
Хората имат социални нужди. Те имат нужда от други хора; имат нужда да обичат и да бъдат обичани.
Карол Куигли
Състояние на индивиди, каквото сега достигнахме в Западната цивилизация, няма да създаде личности, а атомизираните индивиди, които го съставят, ще бъдат мотивирани от желания, които не отразяват непременно нуждите. Вместо да се нуждаят от други хора, те се нуждаят от хероин; вместо някакво религиозно убеждение, те трябва да бъдат с отбора победител.
Карол Куигли
...когато едно общество достига своя край, през последните няколко века имате... погрешно място на удовлетворенията. Намирате емоционалното си удовлетворение в това да спечелите много пари... или в това да докажете на бедните, полуголи хора в Югоизточна Азия, че можете да ги убиете в голям брой.
Карол Куигли
Гениите не винаги са приятни хора.
Карън Армстронг
Семейството е школа на състрадание, защото тук се научаваме да живеем с други хора.
Карън Армстронг
Много хора полудяват през януари. Не толкова, колкото през май, разбира се. Нито юни. Но януари е третият ви най-често срещан месец за лудост.
Карън Джой Фаулър
В живота на всеки има хора, които остават и хора, които си отиват, и хора, които са отнети против волята им.
Карън Джой Фаулър
-Не искам да съм мъж - каза Джейс, - искам да бъда измъчван от вина юноша, който не може да се изправи срещу собствените си вътрешни демони и вместо това да го изразя вербално към другите хора.
Касандра Клеър
Повечето хора ще се съгласят с правото на учения да изследва повечето аспекти на материалната вселена; но има някои, които поставят под съмнение приложимостта на научните методи за изследване на човешкото сексуално поведение... Все едно на диетолога и биохимика е отнето правото да анализират храните и процесите на хранене, защото готвенето и правилното сервиране на храна може да бъде оценено като изящно изкуство и тъй като яденето на определени храни се счита за въпрос на религиозна регулация.
Алфред Кинси
Благословена съм от това, че имам хора, които ме държат приземена. Това са моята майка, моите сестри, които се отнасят към мен, като 10 години назад, или моят екип, който винаги ми дава съвети по различни въпроси. Те държат на мен в реалният живот, затова и не се увличам.
Катрина Каиф
Сигурността винаги ще бъде игра на котка и мишка, защото ще има хора, които търсят наградата нулев ден, имате хора, които нямат управление на конфигурацията, нямат управление на уязвимостите, нямате управление на пачове.
Кевин Митник
Някои хора смятат, че технологията има отговорите.
Кевин Митник
Предишна
1
...
43
44
(Текуща)
45
...
100
Следваща