Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 42
Повечето богати хора забогатяват, като вземат това, което искат, без да плащат за това. Това е пътят на света.
Джон Брънър
Има много блестящи хора, които са твърде стресирани да четат предизвикателни литературни романи.
Джон Бърдет
Щастливият човек винаги е виновен за нещо. Пред многото хора той е виновен дори за това, че той е щастлив.
Александър Валентинович Вампилов
Понякога срещате хора и чувствате, че сте ги познавали от дълго време.
Джон Кюсак
Да, но също така един от проблемите за един романист в Ирландия е фактът, че няма официални обноски. Искам да кажа, че някои хора имат красиви маниери, но няма съгласувана форма на маниера.
Джон Макгахърн
Има хора на света, които имат властта да променят нашите ценности.
Джон Мейър
Тъй като управленските елити сега са толкова големи и имат толкова доминиращ ефект върху нашата образователна система, ние всъщност учим повечето хора да управляват, а не да мислят. Ние не само не възнаграждаваме мисълта, но я наказваме като непрофесионална.
Джон Ралстън Сол
Умението да се свързваш с хора - това е стока, която може да се купи точно така, както може да купим захар и кафе... И аз заплащам за това умение повече, отколкото за всяко друго на света.
Джон Д. Рокфелер
Ето едно бързо правило: Не дразни писателите на научна фантастика. Това са хора, които унищожават цели планети преди обяд. Помислете какво ще ви направят.
Джон Скалзи
Пълно гетоизиране, защото те отговаряха за обществените жилища, местният съвет и умишлено разположиха хора в ситуация на гето, за да гарантират, че те поддържат контрол.
Джон Хюм
Имам впечатлението, че новото поколение млади хора излизат на сцената с усещане за "прародителство" и с повече мъдрост, отколкото беше очевидно преди.
Джонас Солк
Бракът беше нещо, което мислех, че е нещо което се случива само с други хора, като фатални пътни инциденти.
Джордж Ефинджър
Повече от всичко ми се нравят положителни хора, в които има недостатък.
Джордж Ромеро
Не мога да се придържам към безполезни хора.
Джос Уедън
Всеки желае взаимоотношения и общност. Повечето хора искат да принадлежат към сплотена група, съмишленици. Самотата отблъсква и това насърчава идентичността. Това са естествени и много човешки инстинкти.
Джошуа Ферис
Любовта може да накара дори хубавите хора да правят ужасни неща.
Джуд Деверо
Някои хора считат дисциплината за работа. За мен това е някакъв ред, който ме освобождава да летя.
Джули Андрюс
Хората, които обичат да ядат, винаги са най-добрите хора.
Джулия Чайлд
Следвайки стартовата линия на маратон, независимо от езика, който говорите, от Бога, на когото се покланяте, или от цвета на кожата си, всички ние сме равни. Може би светът би бил по-добро място, ако повече хора бягат.
Дийн Карнасис
На света има много добри книги, но тези книги са добри само за тези хора, които умеят да ги четат.
Дмитрий Иванович Писарев
Работните места като такива са сравнително нова концепция. Хората може би винаги са работили, но до появата на корпорацията в ранния Ренесанс повечето хора са работили само за себе си. Те правеха обувки, скубеха пилета или създаваха стойност по някакъв начин за други хора, които след това търгуваха или плащаха за тези стоки и услуги.
Дъглас Рушкоф
Светът е пълен с хора, които никога от детството си не са срещали отворена врата с отворен ум.
Е. Б. Уайт
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
100
Следваща