Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 36
Съжалявам, но оставам зад решението си. Вече съм член на елитния клуб на хора, които са се били с талисман на професионален отбор. Вие, сър, не сте в този клуб.
Такър Макс
Истината е, че всички ние имаме живот, който е сложен. Всички понякога се нараняваме от хора, които обичаме. Смешно е да се вярва, че някой е имунизиран. Важното е как се държиш.
Тамара Мелън
Заобикалям се с позитивни, продуктивни хора на добра воля и благоприличие.
Тед Нюджънт
За съжаление повечето хора никога не наблюдават естествения цикъл на раждане и смърт. Те не осъзнават, че за да оцелее едно живо същество, друго живо същество трябва да умре.
Темпъл Грандин
Животните ни правят хора.
Темпъл Грандин
Просто не можете да кажете на другите хора, че са глупави, дори ако наистина са.
Темпъл Грандин
Половината от богатството на един човек е способността му да се разбира с нужните хора.
Теодор Драйзер
Склонен съм към аристократична република. Това би задоволило амбициозния дух сред нашите хора. Ще се учим от историческите грешки на другите по същия начин, както се учим от нашите собствени; защото ние сме модерна нация и искаме да бъдем най-модерните в света.
Теодор Херцел
Реалистите по правило са само хора в рутината на рутината, които не са в състояние да надскочат тесния кръг от остарели представи.
Теодор Херцел
Палестина е нашият незабравим исторически дом. Самото име би било сила с невероятна сила за свикване на нашите хора.
Теодор Херцел
Социалистът е просто някой, който не може да преодолее своето учудване, че повечето хора, които са живели и умрели, са прекарали живота си в окаян, безплоден, непрестанен труд.
Тери Игълтън
Глупаво е да наричаме дебелите хора "гравитационно предизвикани", самоуверен фетишизъм на езика, който не е нищо повече от симптом на политическа фрустрация.
Тери Игълтън
Просто вярвам, че младите хора трябва да могат да се научат как да пишат със собствения си глас. Точно като музикант, вие се гордеете, че имате свой собствен отличителен звук.
Тери Макмилан
Много хора смятат, че вълнението е щастие... Но когато си развълнуван, не си спокоен. Истинското щастие се основава на мира.
Тик Нят Хан
По моему, съмнението ни прави хора. Без съмнение даже праведника губи не само чувството за реалност, но и чувството за самия себе си. В отсъствието на съмнение има нещо безумно.
Тилда Суинтън
Установих, че това, което повечето хора наричат късмет, често е малко повече от суров талант, съчетан със способността да се възползват максимално от възможностите.
Тимъти Зан
Имаше толкова много хора, които ме искаха за техните филми.
Типи Хедрен
Навярно, на света има такива хора, които можете да обидите за това, че нищо не правите.
Том Йорк
Рано или късно всички губим любимите си хора. Всички трябва да страдаме, всеки един от нас.
Том Перота
Просто на някои хора им отне малко повече време, отколкото на други, за да осъзнаят колко малко думи са им необходими, за да преминат, колко голяма част от живота могат да преговарят мълчаливо.
Том Перота
Аз не съм от този тип хора които лесно създават нови приятелства.
Том Пети
Няма такова понятие като съмнителна личност. Просто някои хора се нуждаят от повече разбиране от всички останали.
Том Робинс
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
100
Следваща