Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 35
Колкото повече хора знаят за актьор, толкова по-малко убедителен става той. Малко мистерия е добро нещо.
Робърт Карлайл
Тъй като все повече хора виждат как работи все повече и повече ще желаят да участват или да го подкрепят. И така той ще расте, без да е необходимо да принуждавате всички или мнозинство или когото и да било към модела.
Робърт Нозик
Има ли наистина един вид живот, който е най-подходящ за всеки от тези хора?
Робърт Нозик
Как смеете някоя държава или група от хора да направят повече. Или по-малко.
Робърт Нозик
Благодарение на възпитанието в далечно бъдеще несъвършеното човечество ще се превърне в нова раса хора - толкова могъщо е възпитанието.
Робърт Оуен
Не мисля, че трябва да се доказвам на някого. Аз не очаквам от някого подаяния. Аз не съм от този тип хора който крещи "Дайте ми шанс! Аз ще ви покажа на какво съм способен!". Знаете ли, на мен ми е все едно.
Робърт Патинсън
Богатите хора придобиват активи. Бедните и средната класа придобиват пасиви, които считат за активи.
Робърт Кийосаки
Тъй като такива хора постигат влияние в организацията, когато има конфликт между техния собствен интерес и интереса на организацията, техните интереси ще победят.
Робърт Шей
Много хора просто ходят на филми, които се вписват в техните предварително съществуващи и не толкова благородни нужди и желания: те просто отиват на екшън филми и подобни неща.
Роджър Ебърт
Мисля, че повечето хора са по-податливи на предразсъдъци, отколкото на разум.
Роджър Ебърт
Не изисквам филмите да са за добри хора и не отхвърлям екранно насилие.
Роджър Ебърт
Вярвам, че сме тук, на планетата Земя, за да живеем, да израстваме и да правим всичко възможно, за да направим този свят по-добро място за всички хора да се наслаждават на свободата.
Роза Паркс
Основният принцип на свободните хора е да живеят в любов към нашите действия и да ни позволят да живеем в разбиране на волята на друг човек.
Рудолф Щайнер
Филмът не е като книга; това изобщо не е бебе на писател. Толкова много хора са вложили таланта си, че по това време вие се чувствате благодарни за това, което са направили, по никакъв начин не се чувствате притежатели на това.
Рут Прауър Джабвала
Критици - това обичайно са хора, които биха били поети, историци, биографи и т.н. - ако можеха.
Самюъл Тейлър Колридж
Някои хора казват, че хуморът ми се фокусира твърде много върху стереотипите. Не е. Фокусира се върху факти.
Сара Силвърман
Хората казват, че тренирам кучета, но в много отношения аз тренирам хора.
Сизар Милан
Понякога мисля, че "приятел" е просто дума, която използвам за всички хора, които все още не съм убил.
Скот Линч
Бях малко момче, когато срещнах сюрреалистите и дадаистите. Възхищавах им се и те ме научиха на това: да се възхищавам. Възхищението е много важно. Хората, които не могат да се възхищават на другите, губят важна част от душата си. Душата ми се разви от много ранна възраст чрез срещи с възхитени хора.
Стефан Хесел
Харесва ми да разказвам истории за хора с проблеми. Наистина не мога да го кажа много по-просто от това.
Стив Бушеми
Не можеш да базираш живота си на очакванията на други хора.
Стиви Уондър
Не мога да променя живота си, за да се съобразя с хора, които завиждат. И не виждам причина защо трябва да го правя.
Стинг
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
100
Следваща