Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 34
Браковете на други хора са постоянен източник на удивление.
Патрик О'Брайън
Правителството представлява опасност за здравето. Правителствата са убили много повече хора, отколкото някога цигарите или откопчаните колани.
Патрик О'Рурк
Има още един ужасяващ факт за възрастните хора: скоро ще бъда такъв.
Патрик О'Рурк
Много важно е да се научите да говорите с хора, с които не сте съгласни.
Пийт Сийгър
На всички хора е необходимо еднакво количество сън, но някои спят по-бързо.
Питър Де Врайс
Не мисля, че имаш право да крещиш за личния живот на други хора.
Питър Кери
Великите хора имат велико его; може би това ги прави велики.
Пол Арден
Забелязали ли сте, че най-умните хора в училище често не са тези, които успяват в живота?
Пол Арден
Ние всички рекламираме, през цялото време. Ако искате да продадете колата си, какво правите? Вие го почиствате и полирате и го правите възможно най-добре. Някои хора пекат хляб, когато се опитват да продадат къщата си, защото миризмата добавя приятелско усещане. Дори свещеникът с цялата си жар рекламира Бог. Всички продават.
Пол Арден
Кристализирайте целите си. Направете план за постигането им и си поставете краен срок. След това, с върховна увереност, решителност и пренебрегване на препятствията и критиките на други хора, изпълнете плана си.
Пол Майер
Аз съм обикновено момиче, имам баща, който всеки ден чете вестници и брат, който ходи в колеж, и неговите приятели, които често говорят за мен. Но мисля, че хората забравят, когато говорят за актьори, че ние сме обикновени хора.
Приянка Чопра
Доказано е, че масажната терапия облекчава депресията, особено при хора, които имат синдром на хронична умора; други проучвания също предполагат полза за други популации.
Андрю Уейл
В живота не даваме на служителите достатъчно свобода на действие. Ако се огледате в офиса на Семко, ще видите много празни бюра. Въпросът е - къде са тези хора? Нямам ни най-малка представа, но не ме интересува.
Рикардо Семлер
Голям процент от организациите развиват военна обосновка, при която само много малък брой хора вземат всички решения. Тогава няма нищо чудно, че хората не са склонни да стават от леглото и да идват на работа в понеделник сутрин.
Рикардо Семлер
Бъди щастлив. Това наистина дразни негативните хора.
Рики Джървейс
Ужасно е да се мисли за хора, които ядат кучета, но някои хора ядат свинско месо. Не го правя, но някои хора го правят. И прасето е точно като куче, няма разлика между тях.
Рики Джървейс
Няма разлика между славата и позор сега. Има ново училище от професионални известни хора, които не правят нищо. Те не създават нищо.
Рики Джървейс
Бъдете хитри и изпълнени с трикове и вашите хора никога няма да бъдат унищожени.
Ричард Адамс
Белите хора обичат да сме религиозни, понеже тогава могат да правят каквото си искат с нас.
Ричард Райт
Трябва да имам характер, за който си струва да се грижа. Склонен съм да не започвам да пиша книги за хора, към които нямам много симпатии, защото просто ще бъда с тях твърде дълго.
Ричард Русо
Пренебрегвайки много американска култура, можете да напишете още интересни истории. За съжаление, ако пишете за Америка такава, каквато е, щяхте да пишете за много хора, седнали пред телевизорите.
Ричард Русо
Едни хора искат да станат президенти на банки. Други да грабят тези банки.
Ричард Форд
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
100
Следваща