Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 33
Договорът на Индия е, че всички наши милиарди хора се броят и имат стремежи.
Мукеш Амбани
Всички хора са родени предприемачи. Някои получават шанс да разгърнат този капацитет. Някои никога не са имали шанса, никога не са знаели, че той или тя има този капацитет.
Мухамад Юнус
Друго оправдание за изучаването на философия е, че за много хора това може да бъде много приятно занимание. Има какво да се каже за тази защита на философията. Опасността му е, че може да се приеме, че свежда философската дейност до еквивалента на решаване на кръстословици.
Найджъл Уорбъртън
Всеки има проблем. Просто някои хора крият делата си по-добре от други.
Нед Визини
С тях съм приключил; съжалението е оправдание за хора, които са се провалили.
Нед Визини
Ако говеждото е вашата идея за "истинска храна за истински хора", по-добре живейте съвсем близо до истинска добра болница.
Нийл Барнард
Любопитно е, че прекарваме повече време в поздравления за хора, които са успели, отколкото за насърчаване на хора, които не са.
Нийл Деграс Тайсън
Поглеждам нагоре към нощното небе и знам, че да, ние сме част от тази Вселена, ние сме в тази Вселена, но може би по-важно от двата факта е, че Вселената е в нас. Когато размишлявам върху този факт, поглеждам нагоре - много хора се чувстват малки, защото са малки и Вселената е голяма, но аз се чувствам голям, защото атомите ми идват от тези звезди.
Нийл Деграс Тайсън
Наслаждавам се повече на по-мрачни сардонични шеги, отколкото на шегите. Прекарах първата здрава част от кариерата си, играейки на всички американски, приятни, средни, приятни хора, така че е забавно да има някои усложнения там.
Нийл Патрик Харис
В света има два типа хора: тези, които предпочитат да са тъжни сред другите, и тези, които предпочитат да са тъжни сами.
Никол Краус
Почти всички хора - роби, и това се обяснява с тази причина, поради която спартанците обяснявали падението на персите: те нямали силата да казват думата "не".
Никола дьо Шамфор
Може да се припомни, че всяка широко разпространена идея, всяка общоприета конвенция е глупост, понеже се приема от най-голям брой хора.
Никола дьо Шамфор
Смъртта е проблем на живите. Мъртвите хора нямат проблеми.
Норберт Елиас
Зелената революция има съвсем различно значение за повечето хора в заможните нации от привилегирования свят, отколкото за тези в развиващите се страни на забравения свят.
Норман Борлауг
Ако погледнете носители на Нобеловата награда по биология, ще намерите справедливо ухажване на хора, които не знаят как да работят с пипета.
Обри Де Грей
Мисля, че го обичам, но също така мисля, че можеш да обичаш хора, които не са добри за теб.
Огастин Бъроуз
Харесва ми обаче, че хората изпитват глад да се свързват с други хора. Те отчаяно искат да разберат, че не ги лъжете или подвеждате.
Огастин Бъроуз
...красивите хора винаги са интересни за гледане. Но красив човек в криза е приковаващ.
Огастин Бъроуз
За мен тези хора бяха екзотични като животни в зоологическа градина. Никога не бях виждал нещо като тях. Не бях сигурен дали искам да бъда един от тях или просто да живея сред тях, водейки бележки и снимки.
Огастин Бъроуз
Цивилизацията е начинът, по който живеят собствените хора. Дивотата е начинът, по който живеят чужденците.
Октавия Е. Бътлър
Потъналите хора понякога умират, биейки се със своите спасители.
Октавия Е. Бътлър
Славата прави различни неща за различните хора. Някои хора ги прави по-добри.
Анди Коен
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
100
Следваща