Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 30
Старите хора са като музеи: тях ги посещават не заради фасадата, а заради съкровищата, които се пазят вътре.
Жана Моро
Мисля, че африканците много приличат на белите хора вкъщи, тъй като смятат, че са център на Вселената и че всичко, което се прави, се прави за тях.
Алис Уокър
Преувеличението е лъжата на благовъзпитаните хора.
Жозеф дьо Местр
Не се сближавай с хора, у които има твърде гъвкава съвест.
Йожен Дьолакроа
Малко хора имат въображението за реалността.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Заслугата за напредъка на науката винаги се дължи на отделни хора и никога на възрастта.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Няма смисъл да бъдеш нещастен поради това, че остаряваш. Помисли по-добре за милионите хора на които е отказана тази привилегия.
Кари Грант
Има хора, които стават по-умни, ако не кажат нито дума на никого в продължение на осем последователни дни.
Карл Краус
Много малко неща са толкова опасни, колкото група от стимулирани хора, които се опитват да играят на сигурно.
Алфи Кон
Никога не виждаме другите хора, само чудовищата, които правим за тях.
Колсън Уайтхед
Все пак тя обича усложненията. Иска й се да може да се обърне и да каже: Харесвам хора, които ме дисбалансират.
Колъм Маккан
На глупавите въпроси има някои от най-изненадващите и интересни отговори. Повечето хора никога не мислят да задават глупавите въпроси.
Кори Доктороу
Бях срамежливо, тихо дете. Най-щастлив бях да играя със себе си с играчките си, а не да се мотая около хора.
Крисчън Слейтър
Думата е велико нещо. Велико затова, че с дума можеш да събереш хора, с дума можеш да ги разделиш, с дума можеш да служиш на любовта, пак с дума можеш да служиш на враждата и омразата. Пази се от онази дума, която разделя хората.
Лев Толстой
Оскърбителният език и ругатните са наследство от робство, унижение и неуважение към човешкото достойнство, собствено и на другите хора.
Лев Троцки
Цялото управление в крайна сметка се свежда до стимулиране активността на други хора.
Лий Якока
Надеждата прилича на път в селска местност; този път никой не е направил, но множество хора са ходили по него, и пътят се е появил.
Лин Ютан
Имам право на благоприятно, доброжелателно отношение на другите хора към мен.
Луиз Хей
Най-голямата грешка, която можем да допуснем в този живот е вярата в това, какво говорят за нас другите хора.
Мадона
Много хора се боят да кажат, какво искат. И именно затова те не го получават.
Мадона
Понякога имате нужда да пренесете идеята си върху празен пейзаж, а след това да го населите с фантастично изглеждащи хора.
Вивиан Уестууд
Някои се опитват да обикнат, за да не се чувстват самотни, също както плахите хора пеят в тъмнината, за да не се боят.
Етиен Рей
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
100
Следваща