Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 3
Любовта към правдата у повечето хора е само страх да не пострадат от неправдата.
Франсоа дьо Ларошфуко
Успехът кара много хора да ви завиждат. Иска ми се да не е така. Иска ми се да се наслаждавам на успеха, без да виждам завистта в очите им!
Мерилин Монро
Важната работа- да се придвижи светът напред, не може да чака да я свършат идеалните хора.
Джордж Елиът
Научните изследвания са изпреварили духовното развитие. При нас има управляеми ракети и неуправляеми хора.
Мартин Лутър Кинг
Мисля за смъртта повече, от колкото другите хора, и това, навярно, е понеже аз обичам живота повече, отколкото те.
Анджелина Джоли
Бокс - това е когато много бели хора гледат, как двама черни се избиват един друг.
Мохамед Али
Единственото, което ми харесва в богатите хора са техните пари.
Нанси Астор
Удивително е това, че Шекспир е действително много добър, въпреки всички тези хора, които говорят, че той е много добър.
Робърт Грейвс
Ще направим електроенергията толкова евтина, че само богатите хора ще палят свещи.
Томас Едисън
Има повече глупаци на света отколкото хора.
Хайнрих Хайне
Някои хора така се боят да умрат, че просто не започват да живеят.
Хенри ван Дайк
Без образование ние сме в ужасна, смъртоносна опасност - да възприемаме образованите хора на сериозно.
Гилбърт Кийт Честъртън
Живота на злите хора е пълен с тревоги.
Дени Дидро
Има хора, на които е вредно да се помага: колкото повече правите за тях, толкова по-малко сте склонни да направите за самите себе си.
Джейн Остин
В живота ви винаги ще имате всичко, което искате, ако помагате на другите хора да получават това, което искат.
Зиг Зиглар
Съществуват три разновидности хора - тези, които виждат; тези, които виждат, когато им показват; и тези, които не виждат.
Леонардо да Винчи
Харесвам хора, които отказват да говорят, докато те не са готови да говорят.
Лилиан Хелман
Никога не подценявайте силата на глупавите хора, обединени в големи групи.
Джордж Карлин
Ако нямаше глупави хора, нямаше да има добри юристи.
Чарлз Дикенс
Щастието при интелигентните хора е най-рядкото нещо, за което знам.
Ърнест Хемингуей
Дори да те боли е приятно, когато знаеш, че има хора, които чакат твоето оздравяване като празник.
Антон Чехов
Великите хора са способни на велика доброта.
Мигел де Сервантес
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
100
Следваща