Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 28
Лидерът трябва да се стреми към високото, да вижда голямото, да съди широко, като по този начин се отделя от обикновените хора, които дебатират в тесни ограничения.
Шарл дьо Гол
Това, което ни позволява като хора да преживеем психологически живота на земята, с цялата му болка, драма и предизвикателства, е чувството за цел и смисъл.
Барбара де Анджелис
Пестеливост. - Да харчите пари само за неща, които са от полза за мен или други хора, тоест не губите нищо.
Бенджамин Франклин
Повечето хора не харесват суетата в другите, независимо какво споделят те самите от нея.
Бенджамин Франклин
Всички хора грешат, но великите хора признават грешките си.
Бернар дьо Фонтенел
Роботите ще играят важна роля за осигуряване на физическа помощ и дори придружаване на възрастните хора.
Бил Гейтс
Животът е кратък, даже и да доживееш до деведесет. Живей на пълни обороти - ето това мисля. Цени всеки миг, всеки час, всеки ден, понеже няма да успееш и да мигнеш с очи, когато всичко приключи. Абсолютно уверен съм, че за повечето хора смъртта настъпва неочаквано.
Брус Уилис
Децата ми излязоха като личности сами по себе си. Те не бяха моите продукти. Те имаха свои собствени характери и бяха много силни. Дадох им много свобода, когато бяха още много малки. Единственото нещо, което получиха от мен, е моралът. Никога не биха предали никого. Те са наистина добри хора.
Вивиан Уестууд
Изключително трудно е да се каже колко време всъщност отне процесът, за да постигна най-накрая моя аромат, Boudoir, защото имаше много време в очакване на други хора.
Вивиан Уестууд
Повече хора трябва да четат книги. Това е най-концентрираното преживяване, което можете да имате.
Вивиан Уестууд
Изкуствата само някога са се интересували от малко малцинство от хора, които са действали като вид детска стая в подкрепа на артистите.
Вивиан Уестууд
Работата е там, че тъй като винаги имах собствен магазин и директен достъп до обществеността, успях да създам техника, без маркетинговите хора да ми казват какво иска обществеността.
Вивиан Уестууд
Последните хора с всякакви идеи са млади хора.
Вивиан Уестууд
Винаги ме привличат хора, които ме интересуват. Трябва да са хора, които наистина са верни на себе си по някакъв начин и които винаги се опитват да направят нещо, което прави живота им по-интересен, или по-добър, или нещо за някой друг. Те се интересуват от хората.
Вивиан Уестууд
На всички хора е свойствено да грешат. Различието между хората е в степента на угризение на съвестта след греха.
Виторио Алфиери
Въпреки че човешките същества не са в състояние да говорят за себе си с пълна честност, много по-трудно е да се избегне истината, докато се преструваш на други хора.
Акира Куросава
Вдъхновява ме да разбирам, че все повече хора са открити за самопознание и музика, която изисква от тях много повече, отколкото просто да слушат.
Аланис Морисет
Има хора, които не почват да слушат, преди да им отрежат ушите.
Георг Кристоф Лихтенберг
Това не е особено ново наблюдение, но светът е пълен с хора, които смятат, че могат да манипулират живота на другите, само като приемат закон.
Граучо Маркс
Творческите хора трябва да бъдат хранени от божествения източник.
Даг Хамаршелд
Моята човечност е обвързана с вас, защото ние можем да бъдем само хора заедно.
Дезмънд Туту
Не е ли удивително, че всички сме създадени по Божи образ и въпреки това има толкова много разнообразие сред неговите хора?
Дезмънд Туту
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
100
Следваща