Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 26
Мисля, че, както и при повечето хора, моите морални ценности са доволно гъвкава материя.
Мик Джагър
Мисля, че всяко зло на света идва от мисленето. Когато мисленето започват хора, които съвършено не са способни на такова.
Анджей Сапковски
Знам, че има много хора, които са на моя страна и това, разбира се, е страхотно. Честно казано, по-интересна ми е номинацията, отколкото наградата. Смятам, че номинацията те поставя измежду група от превъзходни актьори.
Морган Фрийман
Плача много, защото ми липсват хора. Умират и не мога да ги спра. Напускат ме и аз ги обичам повече.
Морис Сендак
Само възрастните хора четат най-горните слоеве през повечето време. Мисля, че децата четат вътрешните значения на всичко.
Морис Сендак
Имахме стотици хиляди хора, всички посветени да вършат перфектната работа и мисля, че се справиха толкова добре, колкото всеки би могъл да очаква.
Нийл Армстронг
Никога не искам да разочаровам родителите си. Те са хора, които винаги търся.
Никол Ричи
Работете усилено, направете най-доброто от себе си, никога не губете вяра в себе си и не обръщайте внимание на това, което другите хора казват за вас.
Ноел Кауърд
Нека си признаем - една голяма шоколадова торта върши много работа за много хора, включително и за мен.
Одри Хепбърн
Щастието е основният проблем в живота. Някой е щастлив, но някой не може да бъде щастлив. Повечето хора, разбира се, са някъде по средата.
Орхан Памук
На определена възраст порядъчните хора прощават един на друг грешките и предишните слабости, бурните до сега страсти, които са протичали между тях рязко се променят, отстъпвайки място на нежна привързаност.
Пиер дьо Бомарше
Спортът трябва да бъде наследството на всички хора и на всички социални класи.
Пиер дьо Кубертен
Проблемът в моя живот и в живота на другите хора не е липсата на знание какво да правя, а липсата на това да го правя.
Питър Дракър
Великите хора не се оплакват от липсата на късмет.
Ралф Уолдо Емерсън
Има хора, които са в състояние да ръководят цели нации изключително заради своя чар.
Ралф Уолдо Емерсън
Всички хора са поети в душата си.
Ралф Уолдо Емерсън
Едно от нещата в актьорството е, че то ти позволява да живееш живота на другите хора, без да ти се налага да плащаш цената.
Робърт Де Ниро
Тъй като повече хора стават по-интелигентни, те се грижат по-малко за проповедниците и повече за учителите.
Робърт Ингерсол
Има хора, които говорят, говорят, говорят... докато накрая не намерят нещо да кажат.
Саша Гитри
Чувал съм много хора да се самозалъгват, но никога не заблуждават никого.
Стив Мартин
Ако вие живеете живот, който обогатява още и живота на обкръжаващите ви хора, значи вие живеете велик живот.
Стивън Кинг
Съвсем не съм противник на книги, където се описват необичайни хора в обичайни ситуации. Но като читател и писател са ми много по-интересни обичайни хора в необичайни ситуации.
Стивън Кинг
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
100
Следваща