Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 25
Професионалният войник разбира, че войната означава убиване на хора, войната означава осакатяване на хора, войната означава семейства без бащи и майки.
Норман Шварцкопф
Почтеността и честността са твърде скъпи подаръци. Не ги очаквайте от евтини хора.
Уди Алън
Когато гледам новини, разбирам: светът се движи от хора, които никога не слушат музика.
Боб Дилън
Зигмунд Фройд казва, че не знае какво искат жените. Аз знам. Искат много хора, с които да си приказват.
Кърт Вонегът
Няма успешни хора, които никога в живота си не са се препъвали и не са правили грешки. Има само успешни хора, които са допускали грешки, след което са променили плановете си на база на миналите неуспехи.
Стив Джобс
Не очаквам хората да ме разберат. Това би било доста арогантно. Мисля, че на света има много хора, които никой никога не ги разбира.
Бьорк
Звездата е някой, който е познат на много хора, за които се радва, че не познавa.
Джордж Байрон
Най-наблюдателните хора са децата. След тях – художниците.
Василий Шукшин
Има два типа хора – едните преобръщат света, а другите тичат редом с тях и викат: "Боже, накъде се е втурнал този свят?"
Жул Ренар
По-добре да бъдеш нещастен в любовта, отколкото нещастен в брака, но някои хора успяват да постигнат и двете.
Ги дьо Мопасан
Едно правителство е добро в събирането на данъци, отнемането на свободи и убиването на хора. Но не го бива за друго.
Том Кланси
Добрите хора са добри, защото са стигнали до мъдростта чрез провала. Нали знаете, че от успехът получаваме твърде малко мъдрост.
Уилям Сароян
Не може да има общество от хора, които не мечтаят. Ще се умрели до 2 седмици.
Уилям Бъроуз
Мислещият човек постоянно се намира в едно гигантско сиропиталище, в което всички хора му доказват, че той няма родители.
Томас Бернхард
Много хора умират на двадесет и пет, а ги погребват чак когато направят седемдесет и пет.
Бенджамин Франклин
Ако Бог слушаше молитвите на хората, то скоро всички хора биха загинали, като постоянно искат зло един за друг.
Епикур
Най-силните натури са длъжни, по справедливост, да се считат тези хора, които напълно отчетливо познават ужасите и сладостите на живота, благодарение на което те не отстъпват пред опасностите.
Перикъл
Старите хора се разболяват по-малко от младите хора, но техните заболявания завършват заедно с живота.
Хипократ
Никога не мислете, че сте по-добре ориентирани към това, от което другите хора се нуждаят.
Агата Кристи
Обществата се нуждаят от правила, които нямат смисъл за отделните хора. Например няма значение дали един автомобил кара отляво или отдясно. Но всичко е различно, когато има много коли!
Марвин Мински
Социалистите не обичат обикновените хора да избират, защото може да не изберат социализма.
Маргарет Тачър
Единствените хора, които имат доказателство за своя здрав разум, са тези, които са изписани от психичните институции.
Маршал Маклуън
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
100
Следваща