Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 24
Дяволите се делят на пропаднали ангели и на издигнали се хора.
Станислав Йежи Лец
Ако искаш да забогатееш от писане, пиши неща, които се харесват на онези хора, които си мърдат устните, когато четат наум.
Дон Маркис
Не искам да съм в клуб, който приема хора като мен за свои членове.
Граучо Маркс
Убеден съм, че най-нещастни са тези хора, които от любовта биха направили изкуство. Това съсипва всички останали усилия. От всички творци те определено са най-жалките.
Норман Мейлър
Ние всички сме родени сексуални същества, слава Богу... Но е жалко, че много хора презират и смазват тази природна дарба...
Мерилин Монро
Обичам хората, които разтърсват други хора и ги карат да се чувстват неудобно.
Джим Морисън
В нас, малките обикновени хора, които населяваме земята, войната привижда гигантски оръжия.
Ърни Пайл
Колкото е по-умен и по-добър човек, толкова повече забелязва доброто у другите хора.
Блез Паскал
Фанатиците са хора, които по-интензивно загиват, отколкото живеят.
Жарко Петан
Жената трябва да разговаря само с мъжа си, а с другите хора – чрез мъжа си; и нека не се огорчава от това.
Плутарх
За мен мозъкът е просто компютър, който спира да работи, когато частите му се повредят. Няма рай или отвъден живот за повредените компютри – това е приказка за хора, които се страхуват от тъмното.
Стивън Хокинг
Ако искаш да поведеш хора на гибел, кажи им, че ги водиш към слава.
Шарл Морис дьо Талейран
Богатство - това са спестяванията на много хора в ръцете на един.
Юлиан Тувим
Красотата е чудо на чудесата. Само повърхностните хора не съдят по външния вид.
Оскар Уайлд
Онова, което материалният успех прави, е да ви предостави възможности да се съсредоточите върху други неща, които действително имат значение за вас. A това има смисъл не само във вашия, но и в живота на другите хора.
Опра Уинфри
Работа в екип означава много хора, които правят каквото аз кажа.
Майкъл Уинър
Големите общности от хора са невменяеми.
Вирджиния Улф
На хора, които не се вслушват в съвети, не трябва да се помага.
Бенджамин Франклин
Хуманността у човека е резултат от спомените за страдания, които са му познати или от собствен опит, или от опита на други хора.
Клод Адриан Хелвеций
Обещах си да бъда мила с другите хора.
Лина Хорн
Неизбежно е, когато част от хората се опитват да решат един проблем, да влязат в противоборство с друга част хора, които желаят да го експлоатират.
Каролин Джанис Чери
Слабите хора са леката кавалерия в армията на лошите. Те причиняват повече зло от самата армия: те разоряват и опустошават.
Никола дьо Шамфор
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
100
Следваща