Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 22
За много хора религията е музиката, в която те вярват.
Джордж Стайнър
Критикът живее от втора ръка. Той пише за. Поемата, романът или пиесата трябва да му бъдат дадени; критиката съществува по благодатта на гения на другите хора.
Джордж Стайнър
Проблемът в света не е твърде много хора, а липса на политическа и икономическа свобода.
Джулиан Саймън
Много малко хора, и при това само най-забележителните, са способни просто и откровено да кажат: "не знам".
Дмитрий Иванович Писарев
Хрумна ми, че храненето е единственият вид професионализъм, който повечето хора могат да постигнат.
Дон ДеЛило
Мисля, че повечето хора, на които се гледа, че правят нещо дръзко, не е задължително да го мислят по този начин - те правят това, което трябва да правят.
Ед Харис
Филмовият режисьор трябва да се снима, независимо какво прави. Ние сме отчаяни хора.
Елия Казан
Факт е, че младите хора ще правят секс, независимо дали ви харесва или не.
Ема Томпсън
Срещал съм много хора, които звучат като критици, но много малко са тези, които имат съществени критики. Има много скептицизъм, но изглежда по-скоро въпрос на инерция, отколкото на хората, които имат някаква истинска причина да мислят за нещо друго.
Ерик Дрекслер
Някои хора нямат оригинални идеи, защото не мислят достатъчно добре за себе си, за да смятат идеите си за заслужаващи да бъдат забелязани и разработени.
Ерик Хофер
Никога няма да разберете какво се случва вътре в главите на други хора.
Етгар Керет
По принцип американското общество се състои от хора, които не се стараят да си правят взаимни услуги.
Жак Делор
При силните хора отчаянието е само временна слабост.
Жул Верн
Земята се нуждае не от нови континенти, а от нови хора!
Жул Верн
Честните хора, погрешно вярващи в справедливостта на тяхната кауза, се водят да подкрепят несправедливостта.
Илайхю Рут
За изпълнение на сложна работа не е задължително да наемате много хора. Количеството никога не компенсира таланта, а двама човека, които нищо не знаят, с нищо не са по-добри от един такъв.
Илон Мъск
Успешните хора имат социална отговорност да превърнат света в по-добро място, а не просто да вземат.
Кари Ъндърууд
Мисля, че е много твърда част от човешката природа, че ако се обградите с хора с еднакво мислене, в крайна сметка ще мислите по-екстремни версии на това, което сте мислили преди.
Кас Сънстейн
Възпитанието на хората и по-специално средствата за масово влияние - пресата, радиото, телевизията и филмите - трябва да бъдат в ръцете на хора, чийто добър ислямски морален и интелектуален авторитет е безспорен.
Алия Изетбегович
На всеки пет минути има нова хит рок група или певец, но с кънтри музиката имате един хит и тези хора ви обичат завинаги.
Кени Роджърс
Виждате трансформацията, която изкуствата имат върху младите хора. Те променят живота им към по-добро. Това е моят ангажимент.
Кери Уошингтън
Сигурността ми идва от сетивата ми, усещам посоката, в която трябва да тръгна, и изведнъж се почувствах не в тон, с това, което другите хора искат или какво очакват от мен други хора.
Ким Новак
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
100
Следваща