Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 21
Имам тази способност да намирам този скрит талант в хора, които понякога дори не са знаели, че са го имали.
Бери Горди
Има хора, които приемат слуховете и ги украсяват по начин, който може да бъде опустошителен. И това замърсяване трябва да бъде премахнато от хората в нашия бизнес възможно най-добре.
Боб Удуърд
Аз съм от типа писател, който хората смятат, че други хора четат.
В. С. Найпол
Всеки е интересен за час, но малко хора могат да издържат повече от два.
В. С. Найпол
Все повече хора днес притежават средства за живот, но нямат смисъл в живота.
Виктор Франкъл
Ако всички хора бяха идеални, то всеки човек винаги може да бъде заменен с всеки друг.
Виктор Франкъл
Мисля, че за много хора религията е някаква морална виагра.
Даниъл Денет
Хората, които лъжат най-много, са почти винаги най-неумелите и по-лесно се заблуждават с лъжи, отколкото повечето хора. Бихте си помислили, че те биха внимавали за лъжи, но те изглежда са тези, които изобщо ще повярват на почти всичко.
Дашиъл Хамет
Ненавиждам хора, които не знаят, какво да правят със свободното си време.
Дейвид Бауи
Истината е, че масонството несъмнено е религиозна институция, нейната религия е от онзи универсален вид, в който всички хора са съгласни.
Албърт Маккей
Не е достатъчно само да се идентифицира проблем; има много хора, които са много умели да посочат какво не е наред със света, но не винаги са били толкова умели да разработят как могат да се решат тези неща.
Алегзандър Маккол Смит
Най-доверчиви са най-сериозните хора.
Александър Поуп
Глупаците се възхищават на това, което интелигентните хора просто одобряват.
Александър Поуп
Бизнесът трябва да е забавен. За твърде много хора това е "просто работа".
Джак Уелч
Кутията с избирателни бюлетини е най-сигурния арбитер в дебатите между свободни хора.
Джеймс Бюканън
Този, който контролира обемът пари в нашата страна, се явява абсолютен собственик на цялата промишленост и търговия. И когато вие разберете, че цялата система се контролира лесно по един или друг начин от няколко могъщи хора на върха, тогава на вас не ви е нужно да се обяснява, как възникват периоди на инфлация и депресия.
Джеймс Гарфийлд
Ако можете да направите хора с коефициент на интелигентност с десет точки по-висок, вероятно бихме имали по-малко войни.
Джеймс Д. Уотсън
Никога не се изморявам да се смея. Просто съм от този тип хора които обичат да се усмихват.
Джейсън Ритър
Продължих да се опитвам да кажа на хората, че само защото бях млад, не означава, че мога да говоря от името на всички млади хора.
Джо Байдън
Да, за повечето хора в днешно време телевизията е единственият им контакт със света извън тяхната работа.
Джон Брънър
До известна степен безумните хора са неконформисти, а обществото и семейството им желаят да живеят така, както изглежда да са полезни.
Джон Наш
Паника: Силно подценен капацитет, благодарение на който хората могат ясно да посочат, че нещо не е наред. Като се има предвид главата им, повечето хора се паникьосват с голямо достойнство и въображение. Това може да се нарече демократичен израз или практически здрав разум.
Джон Ралстън Сол
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
100
Следваща