Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хора" - страница 12
Врагове на бъдещето са винаги най-приятните хора.
Кристофър Морли
Нищо не ни прави толкова страхливи и безсъвестни, както желанието да се харесаме на другите хора.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Най-добрият изпълнителен мениджър е този, който има достатъчно разум да си подбере добри хора, които да правят това, което той иска да правят, и достатъчно самоконтрол, за да се въздържа да не се меси, докато те го правят.
Теодор Рузвелт
Умните хора решават проблеми, гениалните ги предотвратяват.
Алберт Айнщайн
Нашата светлина, а не тъмнината ни плаши най-много... Няма нищо просветлено в това да се свиеш, така че другите хора да не се чувстват несигурни около теб... Ние сме родени, за да покажем Божията слава, която е в нас.
Мариам Уилямсън
Колко хора са ме наричали фантазьор, как се е надсмивал над моите идеи нашият заблуждаващ късоглед свят. Времето ще ни отсъди.
Никола Тесла
Книга, прочетена от хиляди хора, е хиляди различни книги.
Андрей Тарковски
Домашните любимци имат повече любов и състрадание в тях, отколкото повечето хора.
Робърт Уагнър
Оскъдността на мисълта създава легиони от хора с еднакви мисли.
Сергей Довлатов
Като хора ние гледаме на нещата и мислим за това, което сме гледали. Съхраняваме го в своеобразна частна художествена галерия.
Том Гън
Граници? Никога не съм ги виждал, но съм чувал, че съществуват в умовете на мнозинството хора.
Тур Хейердал
Много хора са склонни да преувеличават отношението на другите към себе си - по някаква причина им се струва, че те предизвикват сложна гама от симпатия и антипатия.
Франсис Скот Фицджералд
Гордостта е обща за всички хора; единствената разлика е как и кога я проявяват.
Франсоа дьо Ларошфуко
Никой никога не е доказал, че човешкото същество, чрез своето произхождане от определена група хора, трябва по необходимост да има определени психически характеристики.
Франц Боас
Като хора сме надарени със свобода на избор и не можем да прехвърлим отговорността си върху плещите на Бог или природата. Трябва да го вземем сами. Това е нашата отговорност.
Арнолд Джозеф Тойнби
Лудите хора не седят на едно място, мислейки, че те са болни.
Джейк Джилънхол
Хуморът е убежище, в което умните хора се крият от мрак и мръсотия.
Александър Валентинович Вампилов
Трите основни елемента на връзките с обществеността са практически толкова стари, колкото обществото: информиране на хората, убеждаване на хората или интегриране на хората с хора. Разбира се, средствата и методите за постигане на тези цели са се променили, тъй като обществото се е променило.
Едуард Бернайс
Има хора, разчитащи на недостатъците на своите врагове - от това обаче нищо не произлиза. Аз винаги съм имал предвид заслугите на моите противници и съм извличал от това полза.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Господар, който не събира около себе си всички даровити и достойни хора, е пълководец без армия.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Във време на война всички държави се държат еднакво зле, защото силата на действията се предава на глупави и инатливи хора.
Кенет Кларк
Мениджърството е работа от седем дни в седмицата. Интензивността му оказва влияние върху вашето здраве. Някои хора искат да продължат завинаги, а аз очевидно не.
Кени Далглиш
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
100
Следваща