Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 98
Фактът, че днешните технологии са експоненциални в своите криви на растеж, а не линейни, е абсолютно фундаментален за разбирането на следващата фаза от човешката еволюция. Сега живеем в експоненциални времена.
Марк Гудман
Времето се разтяга и успокоява, но все пак достигаме, защото тогава сме принадлежали. Искаме да знаем. Понякога това знание е болезнено, неудобно или дори осъдително. Но е от съществено значение. Разкрива ни това, което сме били и можем да бъдем.
Марк Мустян
Тъй като скоростта и увереността са качествата на успеха, към които сме научени да се стремим, е необходима допълнителна смелост, за да приветстваме времето и смирението в живота си.
Марк Непо
Повечето хора имат някакво пристрастие към оцеляването към късмета. Когато се случи нещо прекрасно - когато подготовката срещне възможност, с отлични резултати - ние си мислим: "Какъв късмет!" Но обикновено не признаваме всички времена, когато нещата просто... изчезват. През всички времена, когато подготовката не стига до нищо.
Марк Рандолф
Казвам на амбициозните предприемачи през цялото време: Валидирайте идеята си на местно ниво. Вземете малко опит под колана си. Докажете, че идеята ви има крака там, където сте. Прекарайте известно време като голяма риба в малко езерце. Демонстрирайте, че там има там... там където живееш.
Марк Рандолф
Как горяха онези огньове, които вече ги няма, как времето се влоши, как сянката на чайката изчезна безследно. Беше ли краят на сезон, краят на живота? Толкова ли отдавна е било, че изглежда, че никога не е било? Какво е това в нас, което живее в миналото и копнее за бъдещето, или живее в бъдещето и копнее за миналото?
Марк Странд
...В друго време, това, което не може да се види, ще ни определи и ще бъдем подтикнати да кажем, че езикът е грешка и всички неща са онеправдани чрез представяне. Азът, ще кажем, никога не може да бъде видян с маскировка и никога да не бъде видян без такава.
Марк Странд
Всъщност историята, независимо от жаждата си за научно познание, има две функции: лечение и борба. Тези мисии са били изпълнявани по различни начини по различно време, но значението им остава непроменено.
Марк Феро
Може да се случи така, че по време на пътешествието да се появи цел, за която пътникът в началото не е имал представа. Висока, способна да спаси живот. А може би, даже да спаси душа.
Марк Фрост
Разписанието е карта на времето.
Марк Хадън
По време на моята работа и пътувания имах късмета да съм бил изложен на различни еклектични ястия от малки местни кафенета до емблематични петзвездни ресторанти.
Марк Хаймън
Простите песни са най-добрите. Те продължават във времето, оставайки неопетнени, като небесна светлина.
Марк Хелприн
Ако имахме повече време, бихме могли да станем по-уверени и щастливи.
Марк Хелприн
Бен беше в крак със сина си през цялото това време. Но синът му никога не се е обаждал и не е идвал на гости, убеден, че на неговата възраст той вече не се нуждае от баща. Той сгреши.
Марк Хименес
Накратко, в това време аз бях страшно глупав и, изглежда, щастлив.
Марк Шагал
О, обичам дами в шапки! Едно правило на ресторантите: никога не вземайте шапка от дама; изчакайте да ви предложи шапката, защото може да не иска да я сваля - може да не е имала време да си прави косата както трябва.
Марко Пиер Уайт
Не можеш да бъдеш готвач и да се появяваш по телевизията през цялото време. Това е невъзможно. Поне когато спечелих звездите си, винаги бях зад печката си.
Марко Пиер Уайт
Хората все още мислят, че водя рокендрол начин на живот. Бях в кухнята си 100 часа седмично; Нямах време да го направя.
Марко Пиер Уайт
Хората идват при мен през цялото време и ме питат как оставам такъв, какъвто съм, и не е тайна. Първият урок, който готвачът трябва да научи, е как да борави с нож; второто е как да бъдеш около цялата тази храна.
Маркус Самуелсон
Празниците са любимото ми време на годината! Коледа винаги беше един от най-големите празници в Швеция и с нетърпение очаквам всяка година празненствата.
Маркус Самуелсон
Родителите ми бяха там: пред мен, зад мен, по средата на живота ми през цялото време: порицаха ме, дадоха ми увереност, научиха ме ценни уроци, да ми помогнат да ме направят човека, който съм днес.
Маркус Самуелсон
Помислете за това, ако трябва, но запомнете: ако нещо си струва да се преследва, не бива да губите време. Ситуациите се променят по-бързо, отколкото можете да разцепите череп на орк, и моментно колебание може да ви струва шанса.
Маркус Хайц
Предишна
1
...
97
98
(Текуща)
99
100
Следваща