Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 97
... докато човек има време, има и живот...
Маргарита Валоа
Няма нищо по-благосклонно от това да прегърнеш доброто на другите хора. Ще ти свърши работа, когато ти дойде времето.
Марго Берген
Това беше време на големи промени, време на хипита, женското движение, потресаваща мода и прекрасно изкуство. (за 1960)
Марго Роби
Мозъкът е капиталист. Зъл буржоа, който пести време. Той използва тялото за своите тъмни цели, разполагайки с всичките ни продуктивни и репродуктивни ресурси, той знае как да говори, знае как да мами, той е в състояние да доведе останалата част от тялото до дръжката в името на един нематериален идеал.
Марек Шинделка
През останалото време аз, собственото си дете и собствената си акушерка, безкрайно, отново и отново се прераждахме в нова личност, всеки път слагайки нова маска - само за да се връщам отново и отново в първоначалния си вид.
Мари Бенедикт
Ефективното подреждане включва само три основни действия. Всичко, което трябва да направите, е да отделите време да прегледате всеки предмет, който притежавате, да решите дали искате да го запазите или не, след което да изберете къде да поставите това, което съхранявате. Определете място за всяко нещо.
Мари Кондо
Да си натъпкан през цялото време, дори когато не се използва, трябва да се чувстваш нещо като лягане на празен стомах.
Мари Кондо
Ще бъде трудоемко и отнема много време, но трябва да свалите всички книги и да ги поставите на пода. Свалете ги и ги разпръснете в една зона. Вземете всяка книга, една по една. Ако книгата ви вдъхновява, запазете я. Ако не, се маха. Това е стандартът, по който решавате.
Мари Кондо
Същото важи и за пижами. Ако сте жена, опитайте да носите нещо елегантно като нощно облекло. Най-лошото нещо, което можете да направите, е да носите небрежен спортен костюм. Понякога срещам хора, които се обличат така през цялото време, независимо дали са будни или спят.
Мари Кондо
Когато сте малки, възрастните изглеждат безупречни, по-скоро е срамно да знаем с течение на времето, че това не е така.
Мариам Петросян
Непоносимо е да виждам хората предадени от време на време от политици, които не спазват обещанията си, и от технократите в Европейския съюз.
Марин Льо Пен
Хари Потър е едно момче от дълга поредица от митични герои, които са напомнили на човешката раса, че ние сме много повече, отколкото си мислим, че сме, толкова по-могъщи, отколкото изглежда, че знаем. Исус каза, че някой ден ще извършим дори по-големи дела от Него; не трябва ли да Го приемем на думата Му? И не трябва ли "някой ден" да е днес? Време е да започнем да правим чудеса, ако наистина имаме капацитета в себе си да го направим.
Мариам Уилямсън
Днес два пъти премислям, преди да се съглася на роля. По-рано ми се харесваше да бъда лошо момче, което решава всеки въпрос с демонстрация на мускули. Обаче времето минава, и моите приоритети се променят.
Марио Касас
Любовта към лица с красив външен вид е често срещана грешка на нежния пол и отминава с течение на времето, като другите неразположения на жените.
Мария Корели
... по време на войната всичко е на обратно. И това, че забраняват, е най-честното и правилното.
Мария Пар
Чувствах се толкова сам в този свят и толкова обичан в същото време.
Мария Семпъл
Ето млад японец, който се снима с малкия си син; времето минава, момчето е на година, четири, дванадесет, двадесет, това е един вид бързо превъртане напред - виждаме как едното се изпълва с живот, като балон с въздух, а второто как се изпуска и се свива и потъмнява.
Мария Степанова
Не обичам и не умея да се предавам по време на мача.
Мария Шарапова
Управлението на времето наистина е ключово за мен.
Марк Гугенхайм
Когато за първи път започнах да пиша, имах много трудно време да превключвам между проекти, но сега това е не само втора природа, то е незаменимо: ако закъснея с един проект, мога да премина към друг и да остана продуктивен.
Марк Гугенхайм
Правете това, което обичате и винаги ще обичате това, което правите. Открих, че това е вярно през повечето време.
Марк Гугенхайм
Винаги работя върху нещо. Иска ми се да имам повече време за свободно мислене и мозъчна атака на нови идеи. Това не означава, че умът ми не се лута, но откривам, че желая повече от този вид време.
Марк Гугенхайм
Предишна
1
...
96
97
(Текуща)
98
...
100
Следваща