Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 94
Тя се опита да измисли номер, на който би могла да позвъни, или сайт онлайн, но никъде не можеше да разбере какво трябва да знае. Всичко беше за утре: очаква се топъл фронт, застудяване, превалявания. Никой никога не е спирал да описва вчерашното време.
Ан Енрайт
Когато се окажете сами или в преход, мечтаете повече. Това са и времената, когато четете книги.
Ан Енрайт
По-голямата част от времето обаче жестокостта на съветските лагерни надзиратели беше немислима, глупава, мързелива жестокост от вида, който може да бъде показан на говеда или овце.
Ан Епълбаум
Щастието компресира времето, прави го плътно и светло, джобно.
Ан Патчет
Мисля, че най-добрата ваканция е тази, която ме освобождава от собствения ми живот за известно време и след това ме кара да копнея отново.
Ан Патчет
Направих потресаващо откритие. Прекарано време за писане = резултат от работата. Удивително.
Ан Патчет
Ако искате да пишете и не можете да разберете как да го направите, опитайте следното: Изберете време, за да седнете на бюрото си всеки ден. Започнете с двайсет минути, да речем, и работете възможно най-бързо до възможно най-много време. Наистина ли искате да пишете? Седнете по два часа на ден.
Ан Патчет
Нямаше време за целувки, но тя искаше той да знае, че в бъдеще ще има. Целувка в толкова много самота беше като ръка, която те издърпва от водата, извлича те от място на удавяне и навлиза в безразсъдното изобилие от въздух. Целувка, друга целувка.
Ан Патчет
Никога не е било точното време или винаги е било точното време, в зависимост от това как го гледате.
Ан Патчет
Нито смъртта, нито раждането избират удобно време или време от деня. Така както и болестта.
Ан Пери
Мисля, че понякога големите промени в живота ни, онези, които разделят времето, се случват толкова дълбоко и безшумно, че дори не знаем кога се случват... Често се случва сезоните на най-голямата промяна са времената, които се чувстват най-спокойни, най-прекъснати, най-... вечни.
Ан Ривърс Сидънс
Съжаленията са празна загуба на време.
Ан Фортие
Много размишлявам за относителността на времето и пространството, и мен ме потриса мисълта, че всичко наоколо - аз, ти, сградите и даже човешкият мозък се състои от атоми. Елементарни частици и субатомни частици - е това, което истински ме увлича. Свободното си време аз посвещавам на четене на научни журнали и книги по физика.
Ан Хатауей
Бях изумена, почти затрупана от огромността на моето щастие и дълго време не можех да повярвам в него.
Ана Достоевска
Може би носталгията е желание; или сиянието на времето, когато сме мислили, че сме щастливи.
Ана-Мария Матуте
- Хубава си, - каза Раул. - Дори повече, отколкото може да изглежда на пръв поглед. Имате скрита красота, която може да бъде позната само след дълго време да ви виждам, да говоря с вас.
Ана-Мария Матуте
Каква чужда раса е тази на възрастните, тази на мъжете и жените. Колко чуждо и абсурдно, ние. Какво от света и дори времето. Вече не бяхме деца. Изведнъж вече не знаехме какви сме.
Ана-Мария Матуте
Бейзболът има толкова много история и традиции. Можете да го уважавате или да го използвате за печалба, но все още се прави навсякъде, през цялото време.
Майкъл Луис
... ако просто обичате да говорите, тогава не е задължително непременно да говорите за нещо важно през цялото време.
Майкъл Маршал Смит
Есперанто е ненужно изобретение. При хората вече има универсален език - лъжата. Всички лъжат, за всичко и през цялото време.
Майкъл Маршал Смит
С четенето имах голям късмет. Имах майка, която ми четеше, не защото имаше време – тя беше заета жена – но намери 10 минути да дойде и да седне на леглото ми с книга.
Майкъл Морпурго
Основните монети от времената на Нортумбрия се превърнаха в пени, богати на сребро, монети, които успяват да смесят меча на викингите, чука на бог Тор и някои вдъхновяващи християнски послания.
Майкъл Пай
Предишна
1
...
93
94
(Текуща)
95
...
100
Следваща