Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 88
Толкова голяма част от времето й прекарва така: да мечтае какво да каже и никога да не ги изрича.
Колъм Маккан
Той ми каза веднъж, че през повечето време хората използват думата любов като просто още един начин да покажат, че са гладни. Начинът, по който каза, беше нещо като: Прославете апетита им.
Колъм Маккан
...който работи, няма време да греши.
Константин Паустовски
От десетилетия компютрите ни помагат да си спомним, но сега е време те да ни помогнат да игнорираме.
Кори Доктороу
Юношите винаги имат същия проблем - как да се бунтуват и да се съобразяват по едно и също време.
Куентин Крисп
Мисля, че е време да се откажем от религията и да се върнем при Бога.
Лени Брус
Започнах да мисля за това как бих могъл да бъда полезен по време на войната, а отначало си помислих, че ще се занимавам с курсове по сестрински грижи.
Лени Рифенщал
За да преуспееш в бизнеса, както впрочем и във всичко друго, най-главното е умението да се съсредоточаваш и рационално да ползваш своето време.
Лий Якока
Времето не може да бъде спряно. Острието му чува рязко както меко, така и твърдо. Нищо не може да спре движението му дори за най-кратко време; но с течение на времето се променя всичко в света.
Лиу Цъсин
На мен ми харесва ненадежноста на актьорската професия. Тя кара през цялото време да се държиш във форма. Без порции добър стрес напълняваш и ставаш предсказуем.
Лиъм Нийсън
Не губете времето си, стремейки се към съвършенство; вместо това се стремете към съвършенство - правете всичко възможно.
Лорънс Оливие
В днешно време не само простият народ, но и интелигентите не проявяват никакъв интерес към науката.
Азиз Несин
Малцина мениджъри отделят време за церемонии - за случаите, когато се определя и затвърждава идентичността на групата. А когато се провеждат церемонии, то това става по един скучен, безинтересен и формален начин. ... Възприемайте церемониите като възможност да изтъкнете себе си като лидер. Ако е необходимо създайте подходящи случаи за това.
Алън Акселрод
...Факт е, че лидерството изисква готовност човек да бъде агресивен. В много редки случаи е необходим действително агресивен подход в работата с хората. През повечето време обаче "тактическата агресивност" е начинът за разрешаване на даден проблем.
Алън Акселрод
Бизнесът може да бъде крайно злопаметен. Грешката може да не води до гибел, както е във войната, но може да доведе до големи загуби на пари, време, възможности и други ресурси.
Алън Акселрод
Един много ефективен начин да наложите лидерството си е като председателствате церемонии и чествания. Създавайте от време на време специални събития и винаги поздравявайте подчинените и колегите си на важни празници.
Алън Акселрод
От неизвестното в заобикалящата ни природа, най-непознато се явява времето, понеже никой не знае какво е време и как да го управлява.
Аристотел
Време е да съставим списъци на съставящите списъци.
Аркадий Давидович
Естетическата наслада от красивото се състои най-вече в това, че за времето, докато сме в състояние на чисто съзерцание, ние сме свободни от всяко желание, от всяко искане и грижи.
Артур Шопенхауер
Губенето на време е важна част от живота.
Ашли Брилиант
Време е боговете, които станаха лоши човеци, да се сменят с човеци, които са добри богове.
Ваклуш Толев
Първи по време на словоизвержение загиват мислите.
Валентин Домил
Предишна
1
...
87
88
(Текуща)
89
...
100
Следваща