Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 74
Нямам време да съжалявам за себе си. Трябва да мисля.
Либа Брей
Мода е това, което обичам от детството си. Аз исках да стана дизайнер и рисувах през цялото време.
Лили Колинс
Дайте на едно момче – ВСЯКО момче – достатъчно време и то в крайна сметка ЩЕ си дръпне носа!
Линкълн Пърс
Вие скърбите по тези времена, когато мъжете бяха истински мъже и сами писаха драйверите за устройствата?
Линус Торвалдс
Любовта приема. Прошката идва с времето.
Лиса Ангър
Времената може да са се променили, но има някои неща, които винаги са с нас - самотата е едно от тях.
Лори Греъм
Лошото време е, но много деца стават тийнейджъри точно когато родителите им изпадат в кризата на средната възраст. Така че всички са нещастни и объркани и търсят това ново чувство за идентичност.
Лори Халсе Андерсен
Посягам към забавни книги през цялото време, за да ми помогнат да преживея живота.
Лори Халсе Андерсен
Живеем в много специално време... единственият път, когато можем наблюдателно да проверим, че живеем в много специално време!
Лорънс M. Краус
Светът е красиво място, в което да се родиш, ако нямаш нищо против някой хора да умират през цялото време или може би само гладуват част от времето, което не е наполовина лошо, ако не си ти.
Лорънс Ферлингети
Нашите песни обикалят земята. Пеем си. Никога не се губи нито една нота и нито една песен не е оригинална. Всички те идват от едно и също място и се връщат във време, когато само камъните са виели.
Луиз Ърдрич
Времето беше далеч и някъде другаде, имаше две чаши и два стола и двама души с един пулс.
Луис Макнийс
Думите са най-злокачествени, най-коварното притежание на човечеството. Те са наситени с мъките на всички времена.
Луис Съливан
Човек не може да остане тъжен за много дълго време в такъв интересен свят, нали?
Луси Мод Монтгомъри
Живота на европейският човек в доисторически времена се изяснява за нас много по живота на съвременните примитивни народи.
Любор Нидерле
Историята е дъщеря на времето.
Люсиен Февър
Отне ми доста време, за да развия глас и сега, когато го имам, няма да мълча.
Мадлин Олбрайт
Понякога, когато нещата отнемат повече време, отколкото си мислехте, че е, това е просто нежно напомняне от по-голямото ви Аз, че имате повече време, отколкото сте предполагали, и че има пътуване, на което да се насладите.
Майк Дули
Времето ражда нов ред.
Вергилий
Никога не се отказвай от една мечта заради времето, което ще ти отнеме, за да я постигнеш. Времето минава - така или иначе.
Ърл Найтингейл
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова малко, от толкова много, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
Константин Иречек
Въпрос: Вие сте много продуктивен, но колко време ви отнема проучването и написването на една книга.? Отговор: Ами, около година. Правя проучвания за една книга, докато пиша друга – по този начин успявам да чета, докато пиша.
Алън Акселрод
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
100
Следваща