Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 73
Мозъчната атака за мен се провежда в леглото ми през нощта между времето, когато изгася осветлението и най-накрая заспя. Това не е много силна буря, но това, което се случва, е, че просто си мисля за различни идеи и може би неща, които видях онзи ден, за които смятам, че могат да се превърнат в добра история.
Крис ван Алсбърг
Възможността да създадете малък свят между две парчета картон, където времето съществува, но е спряло, където хората говорят и аз им казвам какво да кажат, е вълнуваща и възнаграждаваща.
Крис ван Алсбърг
Най-неприятното нещо в разделянето не е раздяла. А факта, че непрекъснато ти се повтаря, че сте направили грешка. И в резултат на това, престанете да се доверявате на себе си за известно време.
Кристен Стюарт
Семейното време е ценно време и аз му се наслаждавам.
Кристиано Роналдо
По времето, когато бях на 10 или 11, знаех, че искам да правя филми.
Кристофър Нолан
Може би това е начинът, по който разбирате, че правите това, за което сте предназначени: без значение колко бавен или лек е напредъкът ви, никога не чувствате, че това е загуба на време.
Къртис Ситенфелд
Ако знаеше откъде идва щастието ти, това ти даде търпение. Осъзнахте, че през повечето време просто изчаквате ситуация и това премахва натиска; вече не гледахте всяко взаимодействие да направи нещо за вас.
Къртис Ситенфелд
Чувствам, че много живот е отвратителен и неудобен. И просто го пробутваш. Поправяш каквото можеш и оставяш времето да мине.
Къртис Ситенфелд
След години работа в професионални кухни и след това прекарване на толкова много време в много различни кухни за дома, разбрах, че на пазара има огромна пропаст, където имаш хора, които разработват съдове за готвене, но всъщност не готвят.
Къртис Стоун
- Ние през цялото време спорим един с друг. Ние не се понасяме един друг. Имаме такова усещане, че вече сме женени.
Лайза Клейпас
Във всяка епоха поетите и социалните реформатори се опитват да стимулират хората от собственото си време към благороден живот чрез омайни истории за добродетелите на старите герои.
Алфред Маршал
Утопията е в момента. Не в някое бъдещо време, на друго място, но в тук и сега, или иначе го няма никъде.
Алфред Щиглиц
Времето минава - ужасът не.
Алън Дийн Фостър
Времето е равно на живота; затова губете времето си и губите живота си, или овладейте времето си и овладейте живота си.
Алън Лакейн
На мен, както и на всеки друг, му ходят по нервите, когато през цялото време трябва да се демонстрират черти на характера, които при теб ги няма и никога не ги е имало. Всички мечтаят за режисьор, при който има въображение, за да се отърве от стандартите: "нервна блондинка" или "мрачна брюнетка".
Алън Рикман
Такава красота, помисли си той, е твърде съвършена, за да се е появила просто случайно. Този ден в центъра на Тихия океан беше за него подарък, създаден съзнателно, състрадателно, за него и Фил. Радостни и благодарни в разгара на бавното умиране, двамата мъже се къпеха в този ден, докато не дойде залезът, а времето им в затишие да свърши.
Лаура Хиленбранд
През първите десетилетия на фотографията времената на експозиция бяха доста дълги... Така че, подобно на рисунките, произведени с помощта на камера обскура, която изобразяваше реалността като статична и неподвижна, ранните фотографии представяха света като стабилен, вечен, непоклатим.
Лев Манович
След известно време може да откриете, че нещо не е толкова приятно, колкото искате. Това е нелогично, но често е вярно.
Ленърд Нимой
Направих всичко, което исках, и в същото време успях да държа глава на раменете си. Е, как да не се радвам на това?
Леонардо ди Каприо
Как бих искал да се махна оттук и да бъда някой за известно време на място, където никой не знае и не очаква определени неща от мен.
Либа Брей
Не искам да прекарвам времето си. Искам да го хвана и да оставя своя отпечатък върху света.
Либа Брей
Съжалявам, Джема. Но ние не можем да живеем в светлината през цялото време. Трябва да вземеш каквато и да е светлина, която можеш да задържиш в тъмното със себе си.
Либа Брей
Предишна
1
...
72
73
(Текуща)
74
...
100
Следваща