Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 70
Конкурентното предимство, което професионалната журналистика има пред безплатната, е точно това: професионалните журналисти, чиито платени длъжности им дават време и ресурси, от които се нуждаят, за да се отдадат по-пълноценно на задачата. Ако не можем да се справим по-добре, нека бъде така.
Дъглас Рушкоф
Помислете за "Игра на тронове". В старите времена този вид шоу може да се счита за лошо писане. Изглежда наистина не се движи към криза или кулминация, няма истински герой и е структурирана по-малко като телевизионно шоу или филм, отколкото сапунена опера.
Дъглас Рушкоф
Мисля, че всичко, което правите, независимо дали става въпрос за нискобюджетни неща, когато стартирате за първи път или пълнометражни игрални филми, или когато работите с Холивуд, винаги се учите през цялото време.
Дънкан Джоунс
Мисля, че един вдъхновяващ цитат може да ви преведе през трудни времена.
Е. Локхарт
Това, което научих от раждането на сина ми, е, че страхът от бъдещето е нормален, но е загуба на време.
Ева Амури
Какво е истинска култура? Причастие. Участие в това, което е завладяло времето и смъртта.
Александър Шмеман
Да купуват телевизионно време и да заобикалят обичайните филтри между обществените и политическите фигури, са много мощни устройства, които хората могат да използват, за да привлекат вниманието, да привличат избиратели. И да получават влияние в нашето общество.
Александър Щиле
След време ще видите Съдбата да ви приближава във формата на вашето собствено изображение в огледалото.
Едгар Ли Мастърс
Не е лошо време да бъда аз.
Еди Ведър
Чувствата се променят с времето - или поне болката намалява с времето; Знам това от опит.
Ейми Плъм
Книгите ви позволяват да бъдете който и да искате, да избягате за известно време.
Ейми Хармън
Всичко, което имаме, ние само го вземаме назаем. Всичко. По всяко време.
Елизабет Бърг
Колко дълго може да живее човек отвън, преди да загуби способността си да обича? Колко време преди да няма повече надежда?
Елизабет Лоуел
Но имам списък с книги, които искам да прочета, преди да умра, и всеки път, когато имам време да прочета нещо, което не е сценарий, ще прочета нещо от това.
Елизабет Олсън
Искам да бъда бездеен, доколкото мога, за да може душата ми да има време да расте.
Елизабет фон Арним
Времето, което прекарвате в писане, няма да бъде загубено - дори ако напишете нещо лошо.
Елиф Батуман
Мисля, че има истински смисъл, в който бременността трябва да е нещо, което правите с вашия лекар, но мисля, че за много жени времето, което имате с лекарите си, е ограничено и може да бъде трудно да получите всички отговори на вашите въпроси.
Емили Остер
Хората мислят, че аз през целият ден съм безумен, но това съвсем не е така, защото по-голяма част от времето си съм щастлив. Изливам цялата си агресия в студиото и после съм ангелски спокоен...
Еминем
Правилно проектираната данъчна система може да постигне баланс между подпомагане на бедните и в същото време да даде стимул на хората да работят.
Ерик Маскин
Като любовник, който прекарва цялото си време в мислене за далечната си любов, Бог мислеше за мен от преди да се родя, за цяла вечност.
Ернесто Карденал
Бог може да направи нещо глупаво по всяко време, защото, като всеки любовник, Бог не разсъждава. Бог е пиян от любов.
Ернесто Карденал
В технологиите прекарваме толкова много време в експерименти, усъвършенстване, получаване на най-евтиния начин да направим нещо - така че защо не го правим със социалната политика?
Естер Дюфло
Предишна
1
...
69
70
(Текуща)
71
...
100
Следваща