Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 68
Времето е само сянка на света на фона на Вечността.
Джеръм К. Джеръм
Но от време на време, изведнъж, някой достига тихото място, където прекарвате личното си време, и променя начина, по който се виждате.
Дж. Р. Уорд
Според мен няма лошо време за иновации.
Джеф Безос
Посредствените теоретични физици не постигат напредък. Те прекарват цялото си време в разбиране на напредъка на другите.
Джеф Безос
Година следваше мъчителна година за мен и през цялото това време четох - предполагам, че малцина са чели така. Започнах, както правят повечето млади хора, като чета книгите, които ми харесаха. Но открих, че това стеснява удоволствието ми...
Джийн Улф
Времето не тече с еднаква скорост за всички. Можете да промените времето. Можете да го забавите, можете да го ускорите.
Джим Ал-Халили
В добрите стари времена, когато бях сенатор, бях свой човек.
Джо Байдън
Не давам уроци по пеене. Нека младите деца намерят себе си, както в своето време направих и аз.
Джо Кокър
Това е вълнуващо време. Нова глава в нашата история.
Джон Барт
Духовното търсене не е някаква допълнителна полза за нашия живот, нещо, с което се впускате, ако имате време и склонност. Ние сме духовни същества на земно пътешествие. Нашата духовност съставлява нашето битие.
Джон Брадшоу
Важно е да казвате истината по всяко време. Това ще намали болката в живота. Лъжата изкривява реалността. Всички форми на изкривено мислене трябва да бъдат коригирани.
Джон Брадшоу
Реалността е, че каквото и да търсите, в същото време търси и вас. Всичко започва с вярване, преди да се види.
Джон Демартини
Никога не знаете кога нова работа няма да изпадне или обстоятелствата се променят и ще искате да се върнете към предишната си компания. Аз самият съм направил това. Макар да си гореща глава за напускане на работа по това време може да изглежда задоволително, просто не е много вероятно да ви служи добре в дългосрочен план.
Александра Левит
В исляма мъжете и жените са морално равни в Божиите очи и се очаква да изпълняват същите задължения на поклонение, молитва, вяра, милостиня, пост и поклонение в Мека. Ислямът като цяло подобрява статута на жените в сравнение с по-ранните арабски култури, като забранява убийството на деца и признава пълноценната личност на жените. Ислямският закон подчертава договорния характер на брака, като изисква зестрата да се изплаща на жената, а не на нейното семейство, и гарантира правата на жените за наследяване и за притежаване и управление на имущество. Жените също получиха правото да живеят в семейния дом и да получават финансова издръжка по време на брака и период на изчакване след смърт и развод.
Джон Еспозито
За нас не е предназначено да знаем времето и природата на нашата смърт (понеже всички ние тайно се надяваме, че ще живеем вечно).
Джон Конъли
Не искам да продуцирам вече малки или независими филми, защото в днешно време е твърде трудно.
Джон Кюсак
Питате ме: Колко време? Не знам. Знам, че означава достатъчно време, за да забравя времето.
Джон Мот
Както всички на тази възраст, и аз прочетох страшно много художествена литература. Но в същото време прочетох и доста история и прочетох това колкото за удоволствие, така и като част от учебната програма.
Джон Хюм
Всички времена изглеждат специални за тези, които живеят в тях.
Джонатан Уийнър
Осем години работа могат да бъдат копирани за шест месеца. Не беше неизбежно, че ще проработи. Откраднат дизайн е откраднато време.
Джони Айв
Какво правим през целия си живот, освен да купуваме или да се опитваме да закупим време? И повечето от нас, като го хванахме с едната ръка, го изхвърлим с другата.
Джордж Гисинг
Прозрението на Маркс отпреди век и половина беше не само силно предсказателно, но днес е много по-вярно, отколкото по времето на Маркс.
Джордж Ритзър
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
100
Следваща