Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 67
Това се случва в днешно време с хора, работещи на компютри. Те могат толкова лесно да поправят нещата с мишката си и да извадят всичко: "О, някой се закашля във фонов режим; трябва да го извадим" - или някой е изсвирил лоша нота. Това са най-хубавите моменти.
Джак Уайт
Всъщност дори не мислех да записвам дълго време под собствено име. Помислих си: "Останалата част от живота ми е да го направя".
Джак Уайт
Има много форми на любов и обич, някои хора могат да прекарат целия си живот заедно, без да знаят имената си. Именуването е труден и отнема време процес; касае се за есенции и означава сила. Но в дивите нощи кой може да ви повика у дома? Само този, който знае името ви.
Джанет Уинтерсън
Тя мислеше за него през цялото време - не толкова за Дъг индивида, а по-скоро за природата на любовта и шока да научи колко бързо може да изчезне.
Джей Кортни Съливан
В свитъците от Мъртво море има много арамейски текстове от времето на Исус, така че човек може да добие доста добра представа за това как е изглеждал езикът на Исус.
Джей Парини
Просто мисля, че е време, в което има много несигурност. Хората поставят под въпрос живота и окончателността на живота и какво се случва в живота след смъртта. Мисля, че понякога, когато религиите не отговарят на определени въпроси, хората търсят другаде.
Джеймс Ван Прааг
Няма неразрешими проблеми. Само отнемащи време.
Джеймс Мичънър
Докато се обръщам назад, виждам, че животът е като игра на пасианс и от време на време има ход.
Джеймс Солтър
Франция е себе си само през зимата, нейната голота, без маниери. При хубавото време целият свят може да я обича.
Джеймс Солтър
Може да мислите за потреблението като за доста пасивна дейност, но закупуването на нови продукти и услуги всъщност е доста рисковано, поне ако цените времето и парите си.
Джеймс Суровецки
В свят, в който компаниите все повече знаят за своя бизнес в реално време, няма смисъл публичните отчети да следват предимно стария тримесечен график. Компаниите се занимават с жизненоважна информация до отчетния ден, в който момент пазарът полудява.
Джеймс Суровецки
На Уолстрийт измамните схеми обикновено процъфтяват по време на икономическия подем и се взривяват, когато времената станат трудни.
Джеймс Суровецки
Загубата означава загуба на това, което беше. Искаме да се променим, но не искаме да загубим. Без време за загуба нямаме време за душа.
Джеймс Хилман
Животът е твърде кратък, за да губиш време за книги, които свършват зле.
Джейн Ан Кренц
Мисля, че през повечето време можете да накарате нещо да се случи и става въпрос да не оставите въображението си да бъде ограничено от това.
Джейн Голдман
Когато наистина разберем факта на отделни реалности, ще спрем да отделяме толкова много време и енергия, опитвайки се да променим реалността на другите.
Джейн Нелсън
Друго нещо, което научих, е, че романите, дори тези от очевидно далечни времена и места, остават актуални и просветляващи, а също и утешителни.
Джейн Смайли
Американците взеха твърде много кредити за създаването на богатство, когато през повечето време те наистина живееха от естествена щедрост, безпрецедентна в историята на света.
Джейн Смайли
Проблемът е, че си мислиш, че имаш време.
Джак Корнфийлд
Времето е най-случайната от случайностите.
Джек Линдзи
Ако имах възможността да върна времето назад и да променя кое да е от своя живот, то аз не бих променила нищо.
Джена Колман
Винаги има няколко, които се изправят във времена на обща лудост и имат смелостта да кажат, че това, което ни обединява, е по-голямо от това, което ни разделя.
Джералдин Брукс
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
100
Следваща