Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 66
Когато една лъжа се повтаря дълго време, хората започват да вярват.
Данило Киш
Социалният мозък е в естественото си местообитание, когато разговаряме с някого лице в лице в реално време.
Даниъл Голман
Няма две страни в историята, когато едната страна е лъжа. Журналистите - и останалите от нас - трябва да спрат да отделят еднакво време на неща, които нямат противоположна страна.
Даниел Левитин
Сложната, двусмислена среда на човешкия контакт се заменя с прости, мащабируеми уравнения. Поддържаме хиляди приятели повече от всяко човешко същество в историята, но с цената на сложността и дълбочината. Всяка минута, прекарана онлайн, е минута изгубено време лице в лице.
Даниел Х. Уилсън
Човешките реакции към роботите варират в зависимост от културата и се променят с течение на времето. В Съединените щати сме ужасени от роботите-убийци. В Япония хората искат да се сгушат с роботи-убийци.
Даниел Х. Уилсън
От известно време ми е навик да използвам изображения, когато подготвям реч: вместо да я записвам, аз я илюстрирам.
Дарио Фо
Бях като шоколад в кутия, изглеждах добре възпитан и перфектно на място, като през цялото време бях в таен център.
Деб Калети
Човек би могъл да те напусне толкова бързо. Толкова история и време и спомени, но те се измъкнаха от вас и други неща заеха мястото им. Как можеше да се задържиш? Изчакайте. По-голям въпрос. Най-големият. Как можеше да го задържиш и да го пуснеш?
Деб Калети
Пожелах си неща и никога не съм имал шанса... Време е да спрем да мечтаем и да направим нещо по въпроса. Трябва да знаеш какво искаш, след това... върви.
Деб Калети
Израснах много несигурен. От времето, когато бях малка, се криех под роклята на майка си.
Деби Форд
Всички ние се нуждаем от време, за да се радваме да бъдем живи, без да имаме програма за това да свършим нещо.
Дебора Кинг
Ще кажа, че горещо препоръчвам, ако искате да напишете и книга, имайте дете в разгара на този процес, защото това наистина ще ви принуди да организирате времето си.
Дейв Ицкоф
Прекарах цялото това време в изграждането на връзка. Една нощ оставих прозореца отворен и започна да ръждясва.
Дейвид Левитан
Проучванията показват, че когато вокализираме дадено мнение, независимо дали вярваме, че е истина, с времето обикновено идваме да го подкрепим.
Дейвид Либерман
Паркинсонът е описан като прогресиращо идиопатично невродегенеративно разстройство, мозъчно заболяване, което ще се влоши с времето, за което все още не е установена причина.
Дейвид Пърлмътър
Живеем на малък остров с известни неща. Нашето неограничено чудо на мистерията, която ни заобикаля, е това, което ни прави хора. В научната фантастика можем да се доближим до тази мистерия не с малки ежедневни символи, а с по-големи от пространството и времето.
Деймън Найт
При всички има тежки времена, но никой никога не е обещавал, че ще има само сладолед, русалки и вечно слънце.
Деми Ловато
Времето ни е толкова специализирано, че имаме хора, които знаят повече и повече или по-малко и по-малко.
Алвар Аалто
- Ние прекарваме прекрасно време в клас и аз мисля, че има химия между нас. - Това е защото това е клас по химия.
Алекс Флин
Хората са будни около 16 часа на ден, така че да отделяте 30 минути за поддържане на теглото си, за да поддържате тялото си здраво, не е много време.
Денис Остин
За да бъде личност, едно същество трябва да бъде самоосъзнато, да осъзнава своята идентичност и непрекъснатото си съществуване във времето.
Дерек Парфит
За мен писането е изследване; и през повечето време се изненадвам къде ме отвежда пътуването.
Джак Дан
Предишна
1
...
65
66
(Текуща)
67
...
100
Следваща