Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 63
Значи искаш да чуеш една история? Е, преди знаех много доста интересни. Някои от тях са толкова смешни, че бихте се изсмели до безсъзнание, други са толкова ужасни, че никога не бихте искали да ги повторите. Но не мога да си спомня нито едно от тях. Така че просто ще ви разкажа за времето, когато намерих това изгубено нещо...
Шон Тан
Това което чувстваш в теб се изразява на лицето ти. Така че бъди щастлив и позитивен през цялото време.
Шридеви Капур
Мисля, че трябва хората да те опознаят и признанието идва с времето.
Щефи Граф
Изхвърлих много от старите си дневници - никога не се знае кой може да се докопа до тях. Но запазих няколко бележки за добрите стари времена.
Щефи Граф
Толкова е трудно да се намери време освен тенисът.
Щефи Граф
Тенисът всъщност не беше много в ума ми, така че не беше като да мисля за него през цялото време.
Щефи Граф
Когато трябва да свършите нещо досадно и нямате време за него, дайте го на работохолик. По този начин и двамата ще сте щастливи.
Ърни Зелински
Хората винаги казват, че цените са твърде високи. Когато се окажат правилни, ги помазваме. Когато се окажат грешни, ние ги игнорираме. Те обикновено са правилни и грешни около половината от времето.
Юджийн Фама
Мисля, че понякога, ако си сам, си по-свободен, защото времето ти е твое.
Аун Сан Су Чи
Разбира се, съжалявам, че не успях да прекарам време със семейството си.
Аун Сан Су Чи
Либералната психика иска да защити малцинствата, да се извини за империализма, колониализма, робството и ужасяващото отношение към чернокожите по време на движението за граждански права. В същото време те искат да продължат да защитават правата на хората.
Аян Хирси Али
Не продавайте себе си евтино. Може би вие сте разказвачите на нашето време.
Барак Обама
Всеки път, когато детето организира и извърши домакинска работа, прекарва известно време само, без да се чувства самотно, губи се в игра за един час или отказва да се придружи с връстниците си в някаква дейност, която смята, че е погрешно, тя ще изгражда смисъл и усет на стойност за себе си и хармония в семейството си.
Барбара Колоросо
Със сигурност трябва по всяко време да се опитвам да се подчиня на закона на държавата. Но когато волята на Бог и волята на държавата конфликт, аз съм принуден да следвам волята на Бог.
Баярд Ръстин
В същото време вярващите осъзнават, че дефектите, които виждат един в друг, са изпитание от Аллах. Поради тази причина те не обръщат внимание на тези дефекти, а ги компенсират, като действат положително. Те внимателно избягват и най-малкото действие, изражение на лицето или дума, която би подсказала за подигравка.
Аднан Октар
За мен е от съществено значение да имам вътрешния мир и спокойствие на молитвата, за да слушам тишината на Бог, която ни говори в личния ни живот и историята на нашето време за силата на любовта.
Адолфо Перес Ескивел
По принцип фундаментализмът е съвременен феномен. По същия начин, по който Хитлер предизвиква митологична религия с немска чистота и славата на миналото, ислямистите използват религията, за да предизвикват емоции и страсти у хора, които са били потискани дълго време, за да постигнат целта си.
Азар Нафизи
Не питате укротена чайка защо трябва да изчезва от време на време към открито море. Отива, това е всичко.
Бернар Моатесие
Странно нещо е туризмът. Ти летиш в чужда страна, оставяйки домашният комфорт, а затова харчиш огромни суми пари и време за безплодни опити да получиш същото удобство, което не би изгубил, ако си беше останал у дома.
Бил Брайсън
Американците, които имат родители, отгледани по време на Голямата депресия или Втората световна война, разбират колко драстично са се променили нещата в дома. Баща ми не се интересуваше дали го харесвам и би било немислимо да вземе моите неща. В къщата имаше правила и те се прилагаха.
Бил О'Райли
Хората, които се занимават сериозно с нещо, винаги правят място за това в своите графици. Ако молитвата е важна за вас, тогава ще намерите време да я направите.
Бил Хайбълс
Преминаването на времето не е стабилно нещо. Хората се опитват да го измерват, но изглежда, че някои дни са натъпкани години, а други преминават за миг на око. Някои дни имат значение, а други не.
Блу Балиет
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
100
Следваща