Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 62
Моите игри са доста стресиращи игри, в които трябва да играете дълго време.
Хидео Коджима
Хората в днешно време не знаят за Студената война и САЩ.
Хидео Коджима
Мъжът, който се напива в мирно време, е страхливец. Човекът, който се напива във военно време, продължава да бъде страхливец.
Хосе Бергамин
Човекът, който прекарва цялото си време, гледайки към небето, не винаги е най-добрият; всъщност той обикновено е най-лошият.
Хосе Бергамин
В ендшпила е необходимо да играеш точно и да не губиш темп: всеки ход, спечелването или спестяване на време трябва да се вземе под внимание веднага.
Хосе Раул Капабланка
Ако се съмнявате, кой от двата варианта е по-добър, не губете време и отхвърлете двата.
Хуан Рамон Хименес
Много е вълнуващо да имаш лиценз за това да говориш неща, за които всички мислим от време на време, но никой не се осмелява да ги произнесе на глас.
Хю Лори
Той беше виждал пистолет само веднъж, по-малък на бедрото на онзи стар помощник, пистолет, който винаги е смятал, че е по-скоро за показ. Той натъпка шепа смъртоносни патрони в джоба си, мислейки как всеки може да сложи край на живота си и разбирайки защо подобни неща са забранени. Да убиеш човек трябва да е по-трудно, отколкото да размахаш тръба в тяхната посока. Трябва да отнеме достатъчно време, за да може съвестта да ви попречи.
Хю Хауи
Може би трябва да живееш известно време под прикритие, преди да намериш истинския си характер.
Хюго Хамилтън
Ще бъдете накарани да направите правилното нещо в точното време и по правилния начин.
Чарлз Ханел
Защото няма нищо толкова ужасяващо като загубата на сън. Създава фантоми и съмнения, кара човек да се съмнява в собствените си способности и преценка и с течение на времето разгражда тялото отвътре.
Чарли Хюстън
Промяната може да не е бърза и не винаги е лесна. Но с времето и усилията почти всеки навик може да бъде променен.
Чарлс Дюиг
Времето е чистилище, което изчисти цялата ярост от спомените ми.
Шандор Мараи
Когато се умориш да се тревожиш и да оплакваш коня си и да се опитваш да не се страхуваш, кажи ми и аз ще го направя за известно време, за да затвориш очи и да спиш спокойно.
Шанън Хейл
Някои хора се раждат с първата дума на езика на езика им, въпреки че може да отнеме известно време, преди да я вкусят.
Шанън Хейл
Правенето на добър бизнес - да бъдете етични, да бъдете прозрачни, да се грижите, да прилагате ценности във вашия бизнес - има значение и в същото време правите пари.
Шари Арисон
Опитахме се да не се усмихваме, защото усмивката само насърчава мъжете да ви отегчават и да ви губят времето.
Шийла Хети
Обикновено във всяка революция хората са съсредоточени върху това, който иска да има най-много власт. Но най-важното са законите, които са писани през това време.
Ширин Ебади
Ако пътуването във времето беше възможно, пак нямаше да можете да промените миналото - това вече се случи!
Шон Карол
Опитвам се да разбера космологията, защо Големият взрив имаше свойствата, които имаше. И е интересно да мислим, че се свързва директно с нашите кухни и как можем да правим яйца, как можем да запомним една посока на времето, защо причините предшестват ефектите, защо се раждаме млади и порастваме. Всичко това се дължи на увеличаване на ентропията.
Шон Карол
Конкретният аспект на времето, който ме интересува, е стрелата на времето: фактът, че миналото е различно от бъдещето. Спомняме си миналото, но не помним бъдещето. Има необратими процеси. Има неща, които се случват, като превръщаш яйце в омлет, но не можеш да превърнеш омлет в яйце.
Шон Карол
Спрете да бъдете критик и бъдете светлина; не бъди съдия, бъди модел. Мисля, че сме твърде критични. Мисля, че най-добрият начин за коригиране на поведението е да се подчертае и утвърди положителното поведение и да се игнорира отрицателното поведение. Най-общо казано, има време за коригиране, разбира се; но моят най-голям съвет би бил: "Потвърдете детето си."
Шон Кови
Предишна
1
...
61
62
(Текуща)
63
...
100
Следваща