Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 61
От своя страна, признавам, че рядко се вслушвам в играчите: човек има толкова много работа, в разглеждане и откриване на познатите си, че наистина няма време да мисли за сцената. Човек просто идва да се срещне с приятелите си и да покаже, че е жив.
Фани Бърни
Правил съм много неща в бизнес, в който имаш късмета да останеш жив, така че когато му дойде времето, ще се радвам да предам знанията си и да помогна на някой друг.
Феликс Баумгартнер
Дълго време се смяташе, че войната се води от армии, които не могат да се идентифицират със самата нация. Професионалните войници поеха задачата да защитават националните интереси и се разбра, че войната засяга само тях; самата страна продължи да живее и работи.
Фердинан Бюисон
Не се смятам за енигматичен, но не прекарвам много време в размишления за публичната си личност.
Фил Найт
Вие самите сте време - вашето тяло, умът ви, предметите около вас. Потопете се в реката на времето и плувайте, вместо да стоите на брега и да отбелязвате течението на теченията.
Филип Капло
За известно време отхвърлих църквата, защото намерих толкова малко благодат там. Върнах се, защото никъде другаде не намерих благодат.
Филип Янси
Забравихме ли толкова скоро онези четири години на ужасна касапница, най-голямата война на всички времена; забравили милионите мъже, които са дали живота си, които са направили върховната жертва и които днес, под почвата на Франция и Белгия, спят вечния сън?
Франк Билингс Келог
Времето е просто замъгляване за мен. Не знам какво - дори не знам къде съм.
Франк Гери
В момента чета Евангелията и не мога да намеря доказателства за вида на Христос, който хората изглежда са измислили и създали. Няма доказателства за Христос, кротък и кротък. Мога да намеря Христос състрадателния, нежния, но също така намирам много темпераментен, агресивен, страстен и често ядосан мъж през много време. Ще изберем човек с такава широта, който е огромна фигура. Вярвам, че Христос е живял като личност. Не мисля, че това може да се оспори.
Франко Дзефирели
Равенството е напълно естествено и в същото време химера.
Волтер
Революциите се нуждаят от толкова време, за да завършат, колкото им е необходимо време, за да започнат.
Франсоа Гизо
Непрекъснато мисля напред за това, за което искам да пиша в бъдеще, и когато приключа с един проект, си давам малко време и след това започвам следващия.
Франческа Лия Блок
Разрешете ми да ви издам една тайна за успеха на моите начинания; самия аз мисля да ви дам един добър съвет: изгаряйте мостовете след себе си. Тогава няма да губите време да се оглеждате назад, а ще гледате само напред.
Фритьоф Нансен
Във време, когато Индия преживява големи промени и с Китай вероятно ще наследи света от запад, важно е писатели като мен да се опитват да подчертаят бруталните несправедливости на обществото.
Аравинд Адига
Да можеш да изпълниш интелигентно свободното време е последният продукт на цивилизацията.
Арнолд Джозеф Тойнби
Нищо не обвързва хората с техния лидер така както общият враг. Гласоподавателите не променят правителствата си по време на война.
Харви Фиърстайн
Няма по-лошо насилие от насилието в Ирак. През последните петдесет години Ирак живее в кошмар от насилие и терор. Беше ужасно преживяване и хората в Ирак ще имат нужда от много време и работа, за да преодолеят катастрофалните последици. Но първо трябва да помислим как да спрем насилието, за да спре кръвопролитието. Въпреки всичко, в личен план не губя надежда лесно.
Хасан Бласим
По време на Голямата депресия от 1930-те години повече американски неомъжени жени работят от девет до пет, най-вече в повтарящи се, скучни, подчинени, задънени работни места. Но броят на работещите жени се удвоява между 1870 и 1940 г. По време на Втората световна война се удвоява отново.
Хелън Фишер
Еволюирахме в тропически климат, където миризмите на растения и цветя бяха навсякъде около нас. Прекарахме много време сред дърветата с много слънчева светлина и без дрехи.
Хелън Фишер
Мисля, че романтичната любов се е развила, за да ви позволи да фокусирате брачната си енергия само върху един индивид наведнъж, като по този начин спестявате време и енергия за чифтосване.
Хелън Фишер
Косата, която изглежда като естествено изрусена от слънцето, ви кара да изглеждате млади, сякаш прекарвате много време на открито. И това се харесва на повечето хора.
Хелън Фишер
Със сигурност би било адаптивно за прародителя да има закръглена съпруга по време на стресови периоди на глад. Тя не само щеше да има повече калории за изгаряне и по този начин повече енергия и издръжливост, но тъй като мазнините съхраняват естроген, тя щеше да остане плодородна за по-дълго време.
Хелън Фишер
Предишна
1
...
60
61
(Текуща)
62
...
100
Следваща