Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 60
Отказах се от имейла. Е, почти. През уикенда настроих едно от онези съобщения за автоматичен отговор, като информирах моите кореспонденти, че повече няма да проверявам имейлите си и че вместо това те биха искали да се обадят или пишат, както правехме в старите времена.
Том Ходжкинсън
И на думи, и на дела, един от най-големите безделници на всички времена беше Джон Ленън. В песните му виждаме повтарящи се защити, че просто лежи и не прави нищо.
Том Ходжкинсън
Отнема известно време, за да овладеете изкуството да се излежавате на хамак. Отначало можех да се справя само с около пет минути, преди да си помисля, че трябва да изляза и да отида да помогна на дете да се научи да плува или нещо подобно. Но след като наблюдавах способността на мексиканците да се взират в космоса часове наред, реших да приложа малко подходяща практика.
Том Ходжкинсън
Времето, присъствието и физическото внимание са нашите най-основни заместители на нещо в крайна сметка недоказуемо: че сме разбрани.
Том Чатфийлд
Мъдростта е силата да използваме нашето време и знанията си за правилното използване.
Томас Дж. Уотсън
Хората се делят на два вида: хора на словото и хора на действието. Първите говорят, вторите действат. Аз съм от двете групи. За мен няма средства, позволяващи ми да се изразя адекватно. Аз на никого не мога да обясня своите замисли. Аз не конкретизирам. Никога нямам време да размишлявам за тях. Аз работя през цялото време.
Антони Гауди
Преди много време прочетох в книга, че родината на жената е навсякъде, където тя се е влюбила.
Антонио Лобо Антунеш
Всеки, който няма много време в Сан Франциско, е доста мъртъв за мен.
Антъни Бурдейн
Отдавна научих, че опитите да микроменажиране перфектната ваканция винаги е катастрофа. Това води до ужасни времена.
Антъни Бурдейн
Получавам идеи отвсякъде: филми, книги, филми, природа - влиза в мозъка ми, седи там за известно време и започва да се връща навън.
Тони ди Терлизи
...майчината любов е като времето. Тя винаги е там, но забелязваме предимно нейните промени.
Торнтън Уайлдър
Един брак може да се обърка по всяко време.
Трини Уудол
Времето е по-важно от цената. Когато времето изтече, цената ще се обърне.
У. Д. Ган
Някои казват, че СПИН е дошъл от маймуните и аз се съмнявам, че тъй като живеем с маймуни от незапомнени времена, други казват, че това е било проклятие от Бог, но аз казвам, че не може да бъде това.
Уангари Маатаи
Жените са отговорни за децата си, не могат да седнат, да губят време и да ги гледат да гладуват.
Уангари Маатаи
В хода на историята идва момент, в който човечеството е призвано да се премести на ново ниво на съзнание, да достигне по-висока морална почва. Време, в което трябва да хвърлим страха си и да си даваме надежда един на друг. Това време е сега.
Уангари Маатаи
Не боли да се чувствате тъжни от време на време.
Уили Нелсън
Мисля, че повечето изкуства произлизат от бедността и трудните времена.
Уили Нелсън
Времето не е велик художник, но отслабва всичко, до което се докосне.
Уилям Хогарт
Обичам да казвам: Прекарвам една трета от времето си в Нигерия, една трета в Европа или Америка и една трета в самолет.
Уоле Шоинка
Всички най-добри истории в света са само една история в реалността - историята за бягството. Единственото нещо, което ни интересува всички и по всяко време е как да избягаме.
Уолтър Бейджхот
По едно време, ако сте чернокож писател, трябваше да сте един от най-добрите писатели в света, който ще бъде публикуван. Трябваше да бъдеш страхотен. Сега можете да бъдеш добър. Посредствен. И това е добре.
Уолтър Мозли
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
100
Следваща