Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 6
Времето е тъканта от която се състои живота.
Бенджамин Франклин
Не се старай да избягваш изкушенията: с времето те сами ще започнат да те избягват.
Бъртранд Ръсел
Ако Бог не беше почивал в неделя, той щеше да има време да довърши света.
Габриел Гарсия Маркес
Този, който не е преживял и една война, никога няма да узнае, в какво прекрасно довоенно време е живял.
Габриел Лауб
Хората плачат не защото те са слаби, а понеже те са били силни твърде дълго време.
Джони Деп
Мисля, че на хората трябва да им се разрешава да правят каквото си искат. Не сме го опитвали от известно време. Може би този път ще проработи.
Джордж Карлин
Ако е истина, че нашият вид е сам във Вселената, тогава бих казал, че Вселената е устроена за много малко време.
Джордж Карлин
С времето започваш да съжаляваш за всички извършени от теб грехове, и още и за някои, които още не си извършила.
Елизабет Тейлър
Омъжената двойка е подходяща един за друг, ако и двамата партньори обикновено усещат необходимостта от спор по едно и също време.
Жан Ростан
Имам своите резултати от дълго време: но все още не знам как да стигна до тях.
Карл Фридрих Гаус
Истината беше единствената дъщеря на времето.
Леонардо да Винчи
Времето минава бавно, когато го следиш - усеща наблюдението. Но то се ползва от нашата разсеяност. Дори е възможно да има две времена: това, което следим и това, което ни променя.
Албер Камю
Целунах първото си момиче и изпуших първата си цигара в един и същи ден. От тогава нямам време за цигари!
Артуро Тосканини
Ще започна с това признание: какво съм направил по време на моя живот, било то добро или лошо, е било направено свободно, аз съм свободен човек.
Джакомо Казанова
Дълго време мислех защо хората с възрастта започват повече да четат Библията. И изведнъж ми просветна – те се подготвят за финалния изпит!
Джордж Карлин
Ние убиваме времето, а времето убива нас.
Емил Кротки
Ако през цялото време на човек му говорят, че е "прасе", то в края на краищата, той действително ще заквичи.
Максим Горки
Добре възпитаните хора не беседват в обществото за времето и религията.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Влюбеният мъж е като отрязан купон - време е да бъде осребрен.
Мей Уест
Всяко нещо с времето си. Време да рушиш и време да градиш. Време да мълчиш и време да говориш.
Рей Бредбъри
Хората искат повече и повече свободно време, което означава свободата да правят това, което искат, а не това, което трябва да правят, и като станем все по-богати и по-богати, все повече хора ще могат да си позволят това.
Робърт Фогел
Времето да се отпуснете е, когато нямате време за това.
Сидни Харис
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
100
Следваща