Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 59
По времето, когато животът беше лесен, интернетът щеше да ми каже това, което трябваше да знам. Страхотното в интернет беше, че не го беше грижа защо питате.
Сюзан Бет Пфефър
Всички сме живи. Всички сме здрави. Това са добрите времена.
Сюзан Бет Пфефър
Защо нашите песни са толкова мрачни, а концертите ни празници? Понеже нашите песни ти помагат да минеш през тъмни времена, а концерта е да отпразнуваш това на следващият ден. Нашите концерти ти дават да разбереш, че ти не си сам. Така че, дайте да го отпразнуваме.
Тайлър Джоузеф
Кличко беше действащ шампион в продължение на десетилетие и смятан от мнозина за един от най-великите в тежка категория на всички времена. Никога няма да се изправя срещу друг противник с това наследство.
Тайсън Фюри
Жените бяха свободни в по-стари времена, когато ислямската нация беше силна. В историята има толкова много примери, преди не повече от хиляда години, когато жените мюсюлмани са били лидери, учени, професионалисти и т.н. Всичко е за справедливостта и справедливостта може да бъде постигната чрез управленските отговорности пред своя народ.
Тауакул Карман
Аз съм визуален мислител, наистина лоша по алгебра. Има и други, които са мислители на модели. Това са съзнанията за музиката и математиката. Те мислят в модели, вместо в картини. Тогава има и друг тип, който изобщо не е визуален мислител и те запомнят цялата спортна статистика, цялата статистика за времето.
Темпъл Грандин
Времето ни маркира, докато ние маркираме времето.
Теодор Рьотке
Кино - това е изкуство, в което времето става материално.
Тилда Суинтън
Ти не можеш да правиш нещо наполовина, ако правиш нещо, то го обичай го напълно изцяло, иначе е глупава загуба на време.
Тим Бъртън
Много хора прекарват много време в учтивост. И аз просто сера на това.
Том Йорк
Архитектурата е дисциплина, която изисква време и търпение. Ако човек прекара достатъчно години за писане на сложни романи, някой ден би могъл да изгради уважавано хайку.
Том Мейн
Мисля, че съм очарован от силата на религията в нашата култура. Като много светски, либерални хора, аз го игнорирах дълго време. Напоследък, разбира се, само от политическа гледна точка е невъзможно да се пренебрегне.
Том Перота
Много исках да стана музикант, но се оказа, че нямам чувство за време.
Том Перота
Мисля, че в Америка дълго време имаше групи, които искаха да бъдат звезди повече, отколкото искаха да правят музика.
Том Пети
Това е смисълът на поклонението. Това е радостният вик на хваление, който се издига към Бог Творец и Бог Спасител от творението, което разпознава своя създател, творението, което признава триумфа на Исус Агнето. Това е поклонението, което се случва в небето, в Божието измерение, през цялото време. Въпросът, който трябва да си зададем, е как най-добре можем да се присъединим.
Н. Т. Райт
Мисля, че бъдещите поколения ще кажат, че краят на XX век и началото на XXI век са били време на големи конвулсии и катаклизми.
Н. Т. Райт
Пръв приоритет е времето с моето семейство.
Том Селек
Отношението е ние живеем и оставяме да живеят. Това всъщност е удивителна промяна в ценностите за доста кратко време и е пример за свобода от религията.
Том Улф
В края на деня филма трябва да е хубав, да е забавен и да накара хората да си мислят "Хей, нямаше как да прекарам времето си по-добре"
Том Ханкс
Има разлика между усамотението и самотата. Мога да разбера понятието да бъда монах за известно време.
Том Ханкс
Със сигурност, така или иначе, един работен ден от осем или девет часа, който не е разделен от дрямка, е просто твърде много за едно човешко същество ден след ден, особено в горещо време.
Том Ходжкинсън
Няма нищо ново във философията против работата. Историята е осеяна с индивиди и групи, които са решили, че мързелът е до благочестието, а работата е загуба на време.
Том Ходжкинсън
Предишна
1
...
58
59
(Текуща)
60
...
100
Следваща