Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Време" - страница 57
По ирония на съдбата самият факт, че демокрацията има толкова дълга история, всъщност е допринесъл за объркване и несъгласие, тъй като "демокрацията" означава различни неща за различните хора по различно време и места.
Робърт Дал
За кенийските семейства училището всъщност няма значение, защото никое от тях не ходи в колеж. Почти всички отпадат от училище и така прекарват времето си в учене на важни за тях неща.
Робърт Дж. Стърнбърг
В размирни времена последното нещо, което искате да направите, е да вложите парите си във филм. Това е такава хазарт.
Робърт Карлайл
Никога не репетирам. Никога! Мисля, че е загуба на време.
Робърт Карлайл
Човек сега нито на йота не е по-близко до щастието, отколкото в тези времена, в които до нас са дошли първите известия за хора.
Робърт Оуен
Ниските бюджети ви принуждават да бъдете по-креативни. Понякога с твърде много пари, време и оборудване можете да прекалите. По моя начин, можете да използвате своя инстинкт.
Робърт Родригес
Иска ми се да замразя времето или да се върна назад във времето и да гледам как децата ми растат отначало, защото просто минава твърде бързо.
Робърт Родригес
През цялото време имаме колебания, бизнес цикли и те се появяват по различни начини, но обикновено това, което ги отклонява, е известно намаляване на желанието на нашето население, на нашите бизнеси и чужденци да купуват.
Робърт Солоу
Важен е духът тук. Времето може да е дълго, превозното средство може да е странно или неочаквано. Но ако мечтата е близо до сърцето и въображението е приложено към това, което е под ръка, всичко е възможно.
Робърт Фулам
Облаците всъщност не приличат на камили или ветроходни кораби или замъци в небето. Те са просто естествен процес по време на работа. Така също може би е животът ни.
Роджър Ебърт
Времето е това, което липсва на депресията и паниката.
Роджър Ебърт
Мисля, че едно от нещата, които трябва да направите, за да станете разказвач, е да отделите много време за четене на истории.
Рой Конли
Всички времена са красиви за тези, които поддържат радост в тях; но няма щастливо или благоприятно време за онези, които имат неоткрити или осиротели души.
Розалия де Кастро
Разгръщането на една история е едновременно вълнуващо и толкова трудно за всеки роман, който съм написал, независимо от времето и мястото.
Роуз Тримейн
Така че историята е плодородна територия за мен и мисля, че бих могъл да се чувствам щастлив с всеки период от историята, при условие че разполагам с подходящите източници и необходимото време за първоначалните изследвания.
Роуз Тримейн
Приемах предизвикателства с големия риск всичко да се обърка. Но това ми харесва и предпочитам да правя това, отколкото да съм в безопасност през цялото време.
Рууд Гулит
Често има стена между журналиста и звездата, защото обикновено няма много време за опознаване на човек, а на звездата винаги се задават едни и същи въпроси и може да се защити.
Рууд Гулит
Това е важен момент да пишем за връзките, които споделяме с нашите събратя. Това е страхотно време да си жив.
Сай Монтгомъри
Отне ми много време да не се съдя през очите на другите.
Сали Фийлд
Бях ужасна ученичка. Все пак успях да вляза в колеж, но моето мечтание заплашваше да ме саботира. Използвах промяна на поведението, за да прекъсна цикъла. Започнах, като зададох произволно ограничение във времето за учене: за всеки 15 минути учене си позволявах един час да мечтая. Настроих алармата.
Сандра Сиснерос
Хубавото при писането на роман е, че отделяш време, седиш с героя понякога девет години, вглеждаш се много дълбоко в ситуацията, за разлика от реалния живот, когато просто измисляме нещо.
Сандра Сиснерос
Може би най-голямото предизвикателство беше да се опитвам да запазя времето си за себе си и личния си живот личен, за да върша работата си. Всичко, което е най-мое, сега принадлежи на всички.
Сандра Сиснерос
Предишна
1
...
56
57
(Текуща)
58
...
100
Следваща